BRONX JE ZA BALKANCA DJEČJI VRTIĆ

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:51
Ruj
2020
27

Zagreb › Vijesti › Blog › Sex files › BRONX JE ZA BALKANCA DJEČJI VRTIĆ

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
25
 
03.2014

BRONX JE ZA BALKANCA DJEČJI VRTIĆ

SEX FILES by Marija Alexandra Štrajh
BRONX JE ZA BALKANCA DJEČJI VRTIĆStrajh 250314
 

Tog je jutra bješnjela takva nevera I znala sam da će nešto poći po zlu iako mi pasalo to nebesko ispucavanje. Kristalna Leilah nije reagirala ni na što I imala sam loš predosjećaj...Sjetila sam se njujorških potopa zbog kojih sam jedan cijeli dan bila u potrazi za kabanicom od glave do pete I da ne vjerujete, jedino kvalitetene proizvode japanci...međutim nerijetko puta potopilo bi me baš ispred nekog važnog događaja...

 A Art Avangard događaji koje sam osmislila odnedavno, nakon Metafizike krvi, multimedijelne priče u priči, koju sam postavila u riječkom MMSU, je još interesantniji za kreiranje kada se oslobodiš prostora, vremena i – ljudi. U smislu, da nije važno gdje je događaj, kada i da nikad nije isti gost. Baš me uveseljava jer čak niti na televiziji nije to bilo tako ludo kao ovo pogotovo ako koristiš taj ludi tehnološki resurs koji sve radi odmah, interaktivno I svakako.  Sad, dio adrenalinskog stanja o kojem smo ostali ovisni svi mi medijski manijaci uvijek je ipak taj ljudski faktor. Internet kao medij još je luđa od najluđih varijanti proizvodnje jer kako rekoh sloboda djelovanja je neograničena, baš svime.

Umjetnici su svojta za sebe. Ja pripadam kao art performer tom krugu iz prošlosti, ali me novinarski dio života stesao da ne vjerujem nikome, pa čak I onima koji su mi jako dragi, bez obzira koliko bili posebni i nadareni. i ispostavilo se kao točno. Ljudski faktor i slabosti ovisnosti dovode neke ljude do ludila, agresivnosti I ispada I najžao mi je što baš to nisam snimila, ali tek bi onda nastradala. Kad egomanijak zabarata vulgarizmima, počne mahati rukama, oči mu se zamagle teško je osim hitne pomoći stvari držati stvari pod kontrolom, ili ako je netko od ekipe ipak faca, a ne kao neki piška, pa se ubaci I riješi stvar – muški. Ah, ima toga još, pričat ću vam...

Sloboda ovoga što radim podsjetila me na lutanja po Bronxu jer je Manhattan bio stvarno nakon 6-7 mjeseci življenja dosadan. I moram reći, da je Bronx I ubojiti dečki tamo, mala beba kad naš lujo dobije napad kurčenja I averzije prema ženskoj osobi koja je malo spretnija I dominantnija.

Ne mo'š ti balkan istjerati samo tako, pa ni sve vrste egzorcizama koje delam ne pomognu tom demonu, ali dobra je škola. Ah, taj adrenalin.

Pa evo, dođite na jednu mirniju shemu ART  AVANGARDA mšraushausoffteatra, tzv. SILENT READING u Antikvarijat Malog nebodera, 25.3. u 18.00h, gdje će isto tako jedan umjetnik mlađe generacije I punkerska zvijezda iz zaista ludog banda(Sulud 3), sada pisca imati svoj show. Baš me zanima ishod.Sve se snima, opet.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Strajh 250314
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Blog › Sex files › BRONX JE ZA BALKANCA DJEČJI VRTIĆ