SEX FILES by Marija Alexandra Štrajh SUDAR MAČJIH JAJA

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:51
Ruj
2020
27

Zagreb › Vijesti › Blog › Sex files › SEX FILES by Marija Alexandra Štrajh SUDAR MAČJIH JAJA

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
15
 
03.2014

SEX FILES by Marija Alexandra Štrajh SUDAR MAČJIH JAJA

...
SEX FILES by Marija Alexandra Štrajh SUDAR MAČJIH JAJAMs 150314
 

Kad se nađu dva muškračića koja spavaju zajedno, a dohvate se ako netko nekom od njih dvojice dohvati zdjelicu ili zahod i to tako da se sve ruši, često me podsjeća na moje bivše frajere tipičnog našeg mentaliteta koji ne daju na se, ali daju u se i poda se. Neš ti...hrkljuš.

Tako Asahi i Muji Ra, moja dva mlada mačora koja sam udomila jednog po jednog, jer su ih tamo neki hohštapleri odbacili, a ja ih našla... nakon što sam se vratila opet iz New Yorka u Hr, ali ovaj put kulturu(o tome će tek biti riječi) imaju taj nerv koji podsjeća na HDZ I SDP.

Miju se, ližu i grle da nitko ne vidi, a za svu publiku fajtaju se tako gromoglasno i tako rušiteljski da se pitaš gdje je krv. Gdje li su ljute rane?? Ali njih nema, pa ih nema...

I dok oni izvode kerefeke na užasnut izgladnjeli narod, glume scene iz “Tko to tamo peva”, stvorila se nova koalicija na sjevernom Jadranu! Velika, jaka, primorska, mladih zgodnih momaka koji će eto izgleda baciti Rijeku ničice. Za šire sumnjam, jer policajcima je teško stati na put. Ponekad pomislim, zašto i ne...samo da su suzdržaniji u svojim ispadima.

Taj je grad, naime Rijeka,  pao u komu. Doslovce. Mrtav, devastiran. Osim dvije, tri lijepe zgrade nema ničeg. Grad penzića, pa nedajbože da se nađeš tamo i imaš više od 30, odmah te trpaju u penziju, među babe ili u muzej(pri tom ne mislim na moju Metafiziku Krvi – multimedijalni projekt u MMSU)Kao dao si svoje. Sad umri s nama.  Potopi se, zadavi, crkni, ne delaj, ne živi, ajde ča, ajde vrit...di ti je grob.To je dojam.

Međutim “ja berem cveće” u svome gardenu na jednom otoku u kućici koja je sva svemirski brod. Ali bit će prije vremeplov jer sve u Rijeci podsjeća kad sam imala 18 i sve je bilo jedanko tako, osim što je kulturna i rock scena šljakala. I svi ti s te scene su bili dobrog zdravlja...a sad je zub vremena neke pokosio, neke etablirao I sve izgleda drž – ne daj.
I tako... osim što želim pomoći, ponajviše moralno,  pokušavam vidjeti što ću sa svojim recesijskim posljedicama. A kako ćeš, kad te žele potopiti. Ne znam koji se vrag dogodio...nadam se da će treći razmrdati tu groznu baru, zlobu i čemer.
A i nisam sigurna od kud vjetar puše. Kad saznam ovdje ću napisati.

Sad je najnovija moda ruganje recesijskim stradalnicima, a nipošto kriminalcima i svima koji su je umjetno ili ne stvorili. Kako vidim to i dolazi iz tako nekih miljea koji su prikriveni ili ne, tko će ti ga znati...ili je to kako bih rekla čista malograđanština od koje sam se odvikla jer priznajem, Rijeka je za mene nakon 20 godina jedan novi grad s kojim se sada zabavljam osim načinom na koji mene tretiraju, načinom na koji tretiraju i sebe.

U New Yorku sam naučila jedno. Ili nisam:  Gledaj svoja posla. Kod nas je to teško jer misliš da makar moralno možeš nekome pomoći, onda saznaš, da  takvi potapaju druge pod krinkom žrtve...

Nastavlja se...

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Ms 150314
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Blog › Sex files › SEX FILES by Marija Alexandra Štrajh SUDAR MAČJIH JAJA