SEX FILES BY MARIJA ŠTRAJH: Car je gol!

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:58
Ruj
2020
23

Zagreb › Vijesti › Blog › Sex files › SEX FILES BY MARIJA ŠTRAJH: Car je gol!

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
23
 
08.2012

SEX FILES BY MARIJA ŠTRAJH: Car je gol!

...
SEX FILES BY MARIJA ŠTRAJH: Car je gol!Strajh kolovoz
 

Nakon što su objavili da je nekakav načelnik iz nekog sela u blizini Primoštena snimljen gol u barci, naglo sam dobila inspiraciju za moj Sex files. Što reći? Čovik se svakog ljeta kupa i sunča gol i sad je to uvreda za RH. Ma boga ti?! A zar nije reklama? I sad će ga novčano kazniti od 100 e i možda još žešće sankcije jer kao državni djelatnik počinio je bludno djelo. A to što je sila političara bludničila financijski nad sirotim narodom?? Tko će to kazniti? I koja je cijena te kazne? I da li je dovoljno?
Ovaj narodski čovik učinio je hrabro djelo. Pokazao je guzicu koja sjedi na fotelji i vjerojatno je poštenskija od mora guzica koje zauzimaju dobro nam znan prostor u Lijepoj našoj.


Diplomirala sam!

Nakon tri fakulteta koje sam nesretno pohađala(PMF matematika-informatika, ekonomski i pravni na kojem sam valjda još uvijek, uspješno sam diplomirala četvrti MEDIJSKI MANAGEMENT u tom istom zvanju koje je itekako zahtjevno(nije mi bilo lako)a u mojem omiljenom gradu Zagrebu. Pa da vas vidm mileni! Iskustvo mi je stogodišnje, mozak tisućgodišnji, a kruna na mojem osunčanom tjelešcu (koje isto voli biti u moru golo)i pametnoj glavici je tu! Pošto kod nas te struke praktički nema, očito ću morati još jedan tabu probiti i ustojiti sebe i svoje zanimanje u hrvatski sustav(npr. u US je to sasvim normalno, kolijevci-majci medija), a dok se to ne dogodi krećem sa seminarima koji će ovaj put trenirati mozgove na drugačiji način. Prvi od njih je GOVORNI STIL I JAVNI NASTUP(U MEDIJIMA) kojeg ću zajedno s treningom fokusa i koncentracije također probiti na Iž. Prava stvar za team building ekipe! Javite mi se : marija.strajh@gmail.com. Bit će naravno i u gradovima, no o tom potom.


Vlada i egzekucije

Često branim ovu Vladu jer se strahovito trude. Pa evo radi toga. Oni prije njih uopće se nisu trudili, ali dobro, na kraju su pobrali paradajze i jaja te mnoge bukse. Međutim, ovi prijete s poreznom politikom tako žestoko da sad već i mala djeca kenjaju u gaće od straha. Te stupovi srama, te porezi na ovo, na ono...Jel to neka nova metoda? Prethodnici su pljuvanijom po konkurenciji skretali pažnju s tekućih problema, a ovi izgleda zastrašivanjem. Samo narod nikako da to prokljuvi. Psihologija ove metode je:
udarit ću te po malograđanskom moralu, onda ćeš odriješiti tajnu kesu punu zlata. I istina, upalilo! Toliko svi kukaju, nemaju, neće, ne mogu, a onda Linić objavi listu i svi se zacrvene, gaće im pune, koljena se tresu. Jer naš mentalitet ima tu crtu iliti Ahilovu petu: Kuknjavom skrivaju pravo stanje stvari. Jao boli me! Onda će svi poletjeti. Jao, nemam, onda će netko pomoći. Jao, vlast ne valja, i onda, evo dobiju po - ne tamburi već po novčaniku. Ma bravo majstori. Ni Sun Tzu nije imao takvu strategiju među svim mudrolijama koje je napisao. Udri malograđanina po jeftinoj štikli da pokaže zlatan opanak.


Nije nego...


su naučili od Amera nešto jako mudro, iako mnogi skorojevići i neznalice misle da su Ameri blesavi, ali nisu, majke mi – samo se takvi prave. Dakle, tamo je promet, redovita plaćanja i sve ostalo ustrojeno po formuli: drži se reda i zakona ili dobiješ po novčaniku. Novčane kazne za prometne prekršaje su toliko enormne da evo, bila vidjela, svi voze na autoputu najviše 80. Majke mi! A ne ovi naši kauboji koji voze džipove na lizing i nemaju za kavu, ali ako jure onda su face(tamo bar džip ima svrhu, a ovdje - preseravanje)! Ok, ako propis napiše više, onda više, ali preko propisa...nema šanse. A kamate ako ne platiš račune ili ratu na vrijeme? Takve da ti je zlo kad vidiš. Povraćaš danima u nevjerici što su ti napravili. I nakon toga u tvojoj psihi proradi čip. Počneš se ponašati normalno, ne muljaš, ne tajiš,ne odugovlačiš...a ako nemaš, to dokažeš.. Nema lažnjaka.


Seksa ni za lijeka

Evo od Rovinjske orgija plaže napravit će nacionalni park i potjerati sve promiskuitete, pa nek idu na...npr. Zrće. Tamo još samo to nedostaje. He he he Ili ipak ne?


Nastavlja se...
 

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Strajh kolovoz
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Blog › Sex files › SEX FILES BY MARIJA ŠTRAJH: Car je gol!