25 GODINA RADA DOKTORSKOG PARA ELJUGA U SLUŽBI GRAĐANA

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:51
Lip
2020
02

Zagreb › Lifestyle › Hrvatska › 25 GODINA RADA DOKTORSKOG PARA ELJUGA U SLUŽBI GRAĐANA

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

25 GODINA RADA DOKTORSKOG PARA ELJUGA U SLUŽBI GRAĐANA

TONČICA ČELJUSKA, MERLIĆI, RUCNERI I RENATA SOPEK NA VELIKOJ PROSLAVI 

Briga za zdravlje građana i napredak u istraživanju i liječenju pacijenata već je 25 godina prioritet doktorskog i bračnog para Ljerke i Damira Eljuga. Veliku obljetnicu proslavili su na svečanosti ispred same poliklinike u društvu brojnih uglednika, liječnika i pacijenata. Brojne osobe iz društvenog života Hrvatske odale su priznanje liječnicima, a među kojima su Tončica Čeljuska, Tomislav Madžar, Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Sonja Šarunić, Snježana i Dragan Rucner, Boris Bastijančić, Renata Gubić, Renata Sopek i mnogi drugi.

„U 25 godina našeg postojanja trudili smo se biti na usluzi našim pacijentima, učiti i primjenjivati suvremene metode dijagnostičkih postupaka kako bi učinkovitost liječenja bila što uspješnija!“ - izjavila je prim.dr. Ljerka Eljuga, onkologinja i medicinska ravnateljica Poliklinike.

Neposredno prije proslave, u Poliklinici je predstavljen inspirativni mamograf MAMMOMAT INSPIRATION koji nudi puno mogućnosti i brojna poboljšanja. Smanjenje doze do 30% bez ugrožavanja kvalitete slike sigurno će mnogim ženama značiti puno, a veća dijagnostička sigurnost neizmjerno je važna i našim liječnicima.

„Sretan sam da smo četvrt stoljeća naše Poliklinike obilježili puštanjem u rad mamografa s tomosintezom, jednog od najsuvremenijih uređaja za dijagnostiku tumora dojke te promovirali knjigu koja će našim pacijentima dati odgovore na brojna pitanja!“ - izjavio je prof.dr. Damir Eljuga, ginekolog-onkolog.  

Nakon 25 godina uspješnog rada Ljerka i Damir Eljuga izdali su knjigu „Odabrane teme iz ginekologije i senologije“. Na više od 150 stranica čitatelji će pronaći vrijedne informacije ali i rješenja koja će im pomoći. U knjizi su najvažnije teme s kojima se susreću u kliničkoj praksi i često ih u svakodnevnom radu, promatrajući i pregledavajući svoje pacijente, obrađuju multidisciplinarno, jer se na taj način postavlja ispravna dijagnoza bolesti, što će onda rezultirati provedbom uspješnog i učinkovitog liječenja. 

U svečanom glazbenom dijelu proslave sudjelovali su Snježana i Dragan Rucner, Arijana Gigliani Philipp, Đani Stipaničev, Miljenko Đuran te kvartet prijatelja Damira Eljuge.

Foto: Filip Popović

 
Djlatnice poliklinike eljuga Ana i alan kurjak Andrijana eljuga sa suprugom Arijana gigliani philipp, Arijana hededis dosen,damir i ljerka eljuga, ilijana palcec Damir eljuga Dani, ljerka, nelli, damir eljuga Danii nelli stipanicev Djlatnice poliklinike eljuga Domagoj eljuga m Fps01313 Fps01333 Fps01426 Fps01475 Fps01482 Fps01659 Ivica i snjezana jakic, damir i ljerka eljuga Ljerka i damir eljuga Martina i damir eljuga Miljensko djuran i eljuge Mislav eljuga Renata gubic Renata sopek Ronald braus Savjetnik predsjendika cg boris bastijancic, tomislav madzar, savjetnik predsjednice rh Sinisa leopold Snjezana rucner Sonja sarunic Tomislav madzar Toncica celjuska, ljerka i damir eljuga, ivona ilijas Toncica celjuska Zeljka ogresta, dubravko merlic
 

Zagreb › Lifestyle › Hrvatska › 25 GODINA RADA DOKTORSKOG PARA ELJUGA U SLUŽBI GRAĐANA