25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Svi
2018
21

Zagreb › Lifestyle › Zabava › 25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj

Zagreb Možemo biti veći
Zagreb Prljavo kazalište World tour 2018 FINALE!
Zagreb Dino merlin slavonski brod 2018 banner 811x185 (1)
Zagreb Zen bsns banner 811x185px 1605181758 01 (2)
 
 

25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj

Uoči službenog otvorenja najvažnijeg nacionalnog događanja vezanog za automobilsku industriju u paviljonu osam Zagrebačkog velesajma tvrtka Tomić & Co. održala je spektakularno rođendansko slavlje povodom četvrt stoljeća generalnog zastupstva za BMW vozila. Događanju je prisustvovao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, brojni hrvatski gospodarstvenici te mnoge istaknute osobe iz javnog i političkog života. Osnovana prije 25 godina u Zagrebu kao prvi zastupnik jednog stranog proizvođača automobila u demokratskoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj Tomić & Co. danas je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i predvodnik na domaćem automobilskom tržištu.

Sada daleke ali iznimno važne 1993. godine svega nekolicina djelatnika, vođena idejom i vizijom gospodina Franje Tomića, otpočela je put stvaranja moderne tvrtke ustrojene prema zapadnoeuropskim standardima, a opet uvažavajući svu specifičnost okruženja i turbulentnost vremena kroz koje je prolazila.
„Uspješna suradnja s BMW grupom počela je otvaranjem prvog prodajnog salona na Rooseveltovom trgu u središtu Zagreba. Od samih početaka opredijelili smo se za kontinuirani rast i razvoj na temeljima ekonomske održivosti što je omogućilo da i u izazovnim vremenima praćenim gospodarskom krizom i globalnom recesijom tvrtka širi poslovanje te dodatno učvrsti svoju poziciju na tržištu“, rekao je gospodin Franjo Tomić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Tomić & Co.
Ulaskom u tvrtku dr. ing. Daniela Tomića postavljeni su temelji za nastavak daljnjeg, dugoročnog rasta i budućnosti tvrtke, a pridruživanjem Republike Hrvatske Europskoj uniji otvoreno je novo poglavlje u odnosima s BMW grupom.
Poslovanje se danas odvija u svim regionalnim središtima diljem zemlje: u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku te uskoro i Zadru, a poslovnih aktivnosti svakim je danom sve više. One danas pokrivaju cjelokupan segment poslovanja prodaje i post-prodaje novih i diplomatskih vozila kao i flotnih te korporativnih automobila, BMW Premium Selection i rabljenih vozila te usluga financiranja za marke BMW i MINI te BMW motorkotače.
Kako je ova izuzetna poslovna priča predvođena neustrašivom vizijom pojedinaca započela upravo iz prizemlja zdanja na Rooseveltovom trgu to je bio i ostao prostor od posebnog značenja za tvrtku. 

„Natpis „Tomić & Co.“ također je postao svojevrstan zaštitni znak Novinarskog doma i kulturnog središta grada Zagreba. U godini proslave jubileja taj je prostor tradicionalne arhitekture oplemenjen modernim dizajnom i tehnologijom po uzoru na slične prostore koje je BMW otvorio u još samo u dvije europske prijestolnice, Rimu i Bruxellesu, čime se posebno ponosimo“, rekao je gospodin Franjo Tomić te dodao da su time u Tomić & Co. ponovno pokazali inovativnost i spremnost na izazove budućnosti baš kao što to neprestano čine proteklih 25 godina.

Kako bi to i dokazali, na ovogodišnjem Auto Showu Tomić & Co. ima svjetsku pretpremijeru vozila BMW serije 8 te će premijerno predstaviti čak 9 novih vozila i motorkotača. Svjetska pretpremijera i rekordan broj hrvatskih premijera najnovijih modela, s nestrpljenjem iščekivanih i na globalnoj razini, kruna je ovog rođendanskog slavlja kojom se kupcima tijekom 2018. omogućuje još veći broj vozila na odabir. Dodatni razlog slavlju za četvrt stoljeća generalnog zastupstva zasigurno je i povećan interes za BMW vozila zabilježen diljem zemlje, praćen kontinuiranim uvođenjem pristupačnih načina financiranja, a što dodatno potvrđuje odlučne planove za daljnji razvoj koji slijedi nakon 25 godina stabilnog poslovanja.
Stoga, sve BMW novitete potražite u paviljonu osam Zagrebačkog velesajma ili posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli.
 

 
Tomic & Co. BMW zastupnik Tomic25g party bysoundvision 0221 Tomic25g party bysoundvision 0729 Tomic25g dr.ing.daniel tomic, bozica i franjo tomic u drustvu natali dizdar bysoundvision 0240 Tomic25g party ante kotromanovic, franjo tomic, ivan miloloza i branko miksa  bysoundvision 0493 Tomic25g party dina tomsic, milan bandic i franjo tomic bysoundvision 0733 Tomic25g party franjo tomic,  bysoundvision 0337 Tomic25g party rene bitorajac i sandra vranjes milic bysoundvision 0583
 
Zagreb Auto 1
Zagreb Auto 2
Zagreb Auto 3
Zagreb Auto 4
Zagreb Auto 5
 
STADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazališteJAZZ&CABARET KLUB KONTESA: Cabaret showKD LISINSKI: Yusif Eyvazov i Maria GuleghinaGRADSKI VRT: Petar GrašoTVORNICA: Tram 11ARENA ZAGREB: Andre’ RieuTVORNICA: Jura Stublić & FilmKEREMPUH: SpektalukARENA ZAGREB: Lord of the DanceKD LISINSKI: Koncert za život
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
Da li bi htjeli pozdraviti školskog prijatelja koji kopa po kontenjerima?
  •   DA
  •   NE
 
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › 25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj