25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Srp
2018
21

Zagreb › Lifestyle › Zabava › 25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj

Zagreb DICK Kuhinjski noževi
Zagreb Čitajte Pelikana
DOMOPARK čuvar parkinga
 
 

25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj

Uoči službenog otvorenja najvažnijeg nacionalnog događanja vezanog za automobilsku industriju u paviljonu osam Zagrebačkog velesajma tvrtka Tomić & Co. održala je spektakularno rođendansko slavlje povodom četvrt stoljeća generalnog zastupstva za BMW vozila. Događanju je prisustvovao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, brojni hrvatski gospodarstvenici te mnoge istaknute osobe iz javnog i političkog života. Osnovana prije 25 godina u Zagrebu kao prvi zastupnik jednog stranog proizvođača automobila u demokratskoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj Tomić & Co. danas je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i predvodnik na domaćem automobilskom tržištu.

Sada daleke ali iznimno važne 1993. godine svega nekolicina djelatnika, vođena idejom i vizijom gospodina Franje Tomića, otpočela je put stvaranja moderne tvrtke ustrojene prema zapadnoeuropskim standardima, a opet uvažavajući svu specifičnost okruženja i turbulentnost vremena kroz koje je prolazila.
„Uspješna suradnja s BMW grupom počela je otvaranjem prvog prodajnog salona na Rooseveltovom trgu u središtu Zagreba. Od samih početaka opredijelili smo se za kontinuirani rast i razvoj na temeljima ekonomske održivosti što je omogućilo da i u izazovnim vremenima praćenim gospodarskom krizom i globalnom recesijom tvrtka širi poslovanje te dodatno učvrsti svoju poziciju na tržištu“, rekao je gospodin Franjo Tomić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Tomić & Co.
Ulaskom u tvrtku dr. ing. Daniela Tomića postavljeni su temelji za nastavak daljnjeg, dugoročnog rasta i budućnosti tvrtke, a pridruživanjem Republike Hrvatske Europskoj uniji otvoreno je novo poglavlje u odnosima s BMW grupom.
Poslovanje se danas odvija u svim regionalnim središtima diljem zemlje: u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku te uskoro i Zadru, a poslovnih aktivnosti svakim je danom sve više. One danas pokrivaju cjelokupan segment poslovanja prodaje i post-prodaje novih i diplomatskih vozila kao i flotnih te korporativnih automobila, BMW Premium Selection i rabljenih vozila te usluga financiranja za marke BMW i MINI te BMW motorkotače.
Kako je ova izuzetna poslovna priča predvođena neustrašivom vizijom pojedinaca započela upravo iz prizemlja zdanja na Rooseveltovom trgu to je bio i ostao prostor od posebnog značenja za tvrtku. 

„Natpis „Tomić & Co.“ također je postao svojevrstan zaštitni znak Novinarskog doma i kulturnog središta grada Zagreba. U godini proslave jubileja taj je prostor tradicionalne arhitekture oplemenjen modernim dizajnom i tehnologijom po uzoru na slične prostore koje je BMW otvorio u još samo u dvije europske prijestolnice, Rimu i Bruxellesu, čime se posebno ponosimo“, rekao je gospodin Franjo Tomić te dodao da su time u Tomić & Co. ponovno pokazali inovativnost i spremnost na izazove budućnosti baš kao što to neprestano čine proteklih 25 godina.

Kako bi to i dokazali, na ovogodišnjem Auto Showu Tomić & Co. ima svjetsku pretpremijeru vozila BMW serije 8 te će premijerno predstaviti čak 9 novih vozila i motorkotača. Svjetska pretpremijera i rekordan broj hrvatskih premijera najnovijih modela, s nestrpljenjem iščekivanih i na globalnoj razini, kruna je ovog rođendanskog slavlja kojom se kupcima tijekom 2018. omogućuje još veći broj vozila na odabir. Dodatni razlog slavlju za četvrt stoljeća generalnog zastupstva zasigurno je i povećan interes za BMW vozila zabilježen diljem zemlje, praćen kontinuiranim uvođenjem pristupačnih načina financiranja, a što dodatno potvrđuje odlučne planove za daljnji razvoj koji slijedi nakon 25 godina stabilnog poslovanja.
Stoga, sve BMW novitete potražite u paviljonu osam Zagrebačkog velesajma ili posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli.
 

 
Tomic & Co. BMW zastupnik Tomic25g party bysoundvision 0221 Tomic25g party bysoundvision 0729 Tomic25g dr.ing.daniel tomic, bozica i franjo tomic u drustvu natali dizdar bysoundvision 0240 Tomic25g party ante kotromanovic, franjo tomic, ivan miloloza i branko miksa bysoundvision 0493 Tomic25g party dina tomsic, milan bandic i franjo tomic bysoundvision 0733 Tomic25g party franjo tomic, bysoundvision 0337 Tomic25g party rene bitorajac i sandra vranjes milic bysoundvision 0583
 
Zagreb Bundek - tokyo rock `n sax (3)
Zagreb Bundek - tokyo rock `n sax (6)
Zagreb Bundek - tokyo rock `n sax (7)
Zagreb Bundek - tokyo rock `n sax (9)
Zagreb Bundek - dragan sremec, sasa majstorovic
Zagreb Bundek - international saxophone committee ensemble
Zagreb Bundek - international youth saxophone orchestra- juan pedro luna agudo - conductor
Zagreb Bundek - wsc participants orchestra - conductor dragan sremec 2
Zagreb Gric tunel - raum-musik fAr saxophone (1)
Zagreb Gric tunel - raum-musik fAr saxophone (2)
Zagreb Gric tunel - raum-musik fAr saxophone (3)
Zagreb Gric tunel - raum-musik fAr saxophone (4)
Zagreb Lisinski zatvaranje - dragan sremec (1)
Zagreb Lisinski zatvaranje - nikola fabijanic (3)
Zagreb Lisinski zatvaranje - nobuya sugawa(7)
Zagreb Lisinski zatvaranje - otis murphy (4)
Zagreb Lisinski zatvaranje - takkako yamaguchi, nobuya sugawa, minako koyanagi (2)
Zagreb Bundek - arno bornkamp, javier valerio
Zagreb Bundek - wsc participants orchestra - conductor dragan sremec
Zagreb Lisinski zatvaranje - (5)
Zagreb Lisinski zatvaranje - pawel gusnar (6)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
 •   Slovenija
 •   Hrvatska
 •   BiH
 •   Crna Gora
 •   Srbija
 •   Makedonija
 •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › 25 godina tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj