Dance 90tih groznica dobro razdrmala prepuni Metropolis club!

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:59
Ruj
2019
21

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Dance 90tih groznica dobro razdrmala prepuni Metropolis club!

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Dance 90tih groznica dobro razdrmala prepuni Metropolis club!

Da publika i dalje voli 90te pokazao je sinoć odličan tulum u punom Metropolis clubu, gdje su se sinoć iz sveg grla  pjevali najveći hitovi iz toga razdoblja.  Večer su počeli DJ-i, a sudeći po plesnoj atmosferi dalo se naslutiti da je to tek zagrijavanje za dance kraljice koje dolaze. 

Prva je sa plesačicama nastupila Minea. Odmah su se na „Rano“ ruke podigle i krenuli su hitovi. Užarena atmosfera bila je na pjesmi Vrapci i komarci, a mnogi iz publike htjeli su zapjevati sa njom. Uslijedili su hitovi Good boy, Sija sunce , Da me oće Stipe, Uberi Ljubicu ,a publika ih je iako su nastali u devedesetima znala skoro sve.

Minea je nastupila sa svojim nekadašnjim plesačicama koje su je pratile na turneji u tom razdoblju, a same su pokazale da se još sjećaju koreografija sa kojima su nekada nastupale.

Nakon Minee nastupila je IBEE Ivana Banfić. Uletivši u svemirskoj haljini sa nekad popularnom mikrofonkom na glavi  odmah je publiku bacila u pravu disko atmosferu. Krenula je sa dance hitom Predaleko kojega je napisao Dino Merlin, a poslije nastavila sa Šumicama i ostalim hitovima.

Delirij je nastao kada je zapjevala Godinama, orilo se iz svih grla u prepunom klubu.

Nakon toga na pozornicu je došao Mario Rucner i sa njom izveo zajednički hit 300 km/h, koji se već dobro vrti po regionalnim disko klubovima, a poslije iznenadio publiku izvevši dance singlove na violi uz DJ-a.

Nakon kraćeg dance klasičnog putovanja, kroz publiku se prišuljao poseban disko mag sa radiom na glavi. Publika je plesala sa njim, a doktor za pravu disko muziku popeo se na binu i sa Ivanom Banfić i Tomislavom Tržanom izveo njihov novi hit Vrati me u disko, rasplesavši cijeli klub.  Da vesela ekipa vratila je sve prisutne u disko i kao što je i u najavi obećala dobro ih rasplesala .

Odlično raspoloženje i ples do sitnih sati se nastavio, a mi smo sigurni da su publici itekako falili veseli dance ritmovi.

Metropolis club nastavlja program u još žešćem tempu uz energične ritmove kralja funka Dine Dvornika 23.2.2019, gdje će službeni Dino Dvornik tribute band predvoditi fantastični Mario Huljev.

Foto: Bojan Lutring

 
 r 10030 r 10063 r 10140 r 10331 r 10356 r 10483 r 10613 r 10683 r 10712 r 10767 r 19933 r 19977
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Dance 90tih groznica dobro razdrmala prepuni Metropolis club!