Hero4Heroes: Nova kolekcija dizajnerice Marijane Hero

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
13:59
Srp
2020
16

Zagreb › Lifestyle › Moda › Hero4Heroes: Nova kolekcija dizajnerice Marijane Hero

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Hero4Heroes: Nova kolekcija dizajnerice Marijane Hero

Riječka dizajnerica Marijana Hero koja stoji iza modnog brenda Hero4Heroes predstavlja  novu kolekciju odjeće Mansión de Flores 16/17

Inspiracija za kolekciju Mansión de Flores bila je romantični ljetnikovac u cvijeću u blizini mora, a stil se može okarakterizirati kao spoj glamuroznog s biker/punk/rock estetikom. Savršen primjer su haljine kao spoj glamuroznog (šljokice) s običnim t-shirtom vezanim u čvor.Posebna pažnja posvećena je materijalima, među kojima se ističe ručno isprepleteni tweed s vunom, te detaljima, također često ručno rađenim: faux gemstones našiveni su na ručno rađene kožne biker jakne s patchworkom i zakovicama, a ručno šivane traperice boyfriend kroja imaju jedinstven kolaž-patchwork i zakovice. Patchwork nalazimo i na modernim bomber jaknicama, a od trapera su i biker jakne sa zakovicama i patchworkom te haljine i suknje.

Digitalni i ručno oslikan print s ilustracijama svjetskih metropola postao je već prepoznatljiv motiv brenda Hero4Heroes, a nalazimo ga i u kolekciji Mansión de Flores. Ove godine predstavljeni su Pariz, Barcelona i London, a uz ilustracije tu su i mali savjeti koji će pomoći u razgledavanju tih gradova.

Informacije o fotografijama:
Fotografije: Karmen Poznić

Make up: Matea Beranek

Hair: Valentina Muzlija

Model: Dora Sabljić/ Myguys models

Lokacija: Hotel Miramar,Opatija

 
Hero-11 Hero-10 Hero-09 Hero-08 Hero-07 Hero-06 Hero-05 Hero-04 Hero-03 Hero-02 Hero-01
 

Zagreb › Lifestyle › Moda › Hero4Heroes: Nova kolekcija dizajnerice Marijane Hero