HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala i sigurnosnih rješenja

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Ruj
2019
19

Zagreb › Lifestyle › Zabava › HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala…

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala i sigurnosnih rješenja

 Novosti

 • Predstavljen je portfelj zaslona za različite korisnike, uključujući prvi zaslon s tehnologijom kvantnih točaka u staklenoj matrici (Quantum Dot on Glass).
 • Proširena vodeća poslovna i sigurnosna rješenja s inovacijama u liniji uređaja Elite , uključujući najbolje konvertibilno računalo za poslovne korisnike[ii], prvi zaslon od 23,8 inča s integriranom zaštitom od pogleda[iii] i prvo „sve u jednom“ računalo sa zaslonom s integriranom zaštitom od pogleda[iv].
 • Podizanje gaming doživljaja na višu razinu sa zaslonom OMEN X Emperium 65 sa soundbar zvučnikom.

Na sajmu CES 2019. tvrtka HP predstavila je niz inovacija proizvoda koje su pažljivo osmišljene za promjenu načina života, rada i zabave.

HP-ovi najnoviji proizvodi pružaju nove načine povezivanja, stvaranja i igranja za korisnike, uključujući inovacije u liniji uređaja Elite s novom generacijom nagrađivanih zaslona sa zaštitom od pogleda Sure View i prekrasnim zaslonom OMEN X Emperium sa soundbar zvučnikom.

„Ovo je uzbudljivo razdoblje računalnih inovacija koje nude sjajna nova rješenja za sve aspekte života. HP nudi tehnološka rješenja budućnosti s interaktivnim zaslonima koji udišu život u računalni prikaz te vrhunskim performansama, svestranosti i sigurnosti koji korisnicima omogućuju povezivanje bilo kad i bilo gdje“, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, glavna direktorica odjela Osobni sustavi za poslovne korisnike za regiju Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. „Od vrhunskih sigurnosnih značajki naših najnovijih Elite uređaja do inovativnih rješenja u portfelju OMEN, HP-ovi proizvodi predstavljeni na sajmu CES 2019. pružaju potpuno nove mogućnosti.“

Tehnologija koja pokreće moderan stil života

HP je predstavio novu liniju zaslona Pavilion koji korisnicima pružaju nevjerojatan prikaz. HP Pavilion 27 Quantum Dot prvi je zaslon s tehnologijom kvantnih točaka u staklenoj matrici (QDOG) koja omogućuje prikaz preko milijardu boja u vidljivom spektru. Zaslon HP Pavilion 27 FHD pruža niz jedinstvenih značajki, uključujući ugrađeni audiosustav Bang & Olufsen i kameru koja se uvlači u kućište, a HP Pavilion 32 QHD dinamički je zaslon s interaktivnom QHD razlučivosti i sjajnim prikazom iz gotovo svih kutova.

Osim inovacija zaslona HP je predstavio i kompatibilnu dodatnu opremu. Novi ultratanki HP ENVY USB-C™ razdjelnik omogućuje „pass-through“ punjenje prijenosnog računala putem dva USB-A priključka za punjenje, kao i HDMI 2.0 priključak koji podržava 4K razlučivost. Tvrtka je predstavila i ruksak HP 15.6 Odyssey za nošenje HP-ovih prijenosnih računala sa stilom koji je dostupan u dva geometrijska uzorka.

Stvaranje radnog mjesta budućnosti

Način na koji ljudi rade mijenja se sa sve otvorenijim radnim okruženjima i većim mogućnostima povezivanja izvan ureda. Sigurnost nikad nije bila važnija, kao i zaštita uređaja, identiteta i podataka.

U skladu s tim novim trendovima HP je predstavio svoju viziju sigurnijeg radnog mjesta budućnosti s trećom generacijom svog popularnog zaslona s integriranom zaštitom od pogleda HP Sure View[v]. Novi Elite proizvodi sa značajkom HP Sure View 3. generacije korisnicima omogućuju nov način rada uz zaštitu osjetljivih podataka dok su u pokretu, za radnim stolom ili u uredu.

Novi proizvodi uključuju HP EliteBook x360 830 G5, najbolje konvertibilno računalo za poslovne korisnike na svijetu2 koje profesionalcima u pokretu pruža svestranost linije x360. Zaslon HP EliteDisplay E243p Sure View prvi je zaslon s integriranom zaštitom od pogleda koja omogućuje privatnost u otvorenim uredima. HP EliteOne 800 AiO G5 prvo je „sve u jednom“ računalo sa zaslonom s integriranom zaštitom od pogleda4, a odlikuje se snažnim performansama odvojene grafičke kartice i kompaktnim elegantnim dizajnom.

Stvaranje interaktivnog gaming doživljaja

Profesionalni igrači zahtijevaju najnovija vrhunska rješenja; 97% gamera kupuje uređaje koji se mogu jednostavno nadograditi[vi], a 71% igrača koji igraju na prijenosnim računalima obično se spajaju na veliki zaslon[vii]. Zahvaljujući uvidu u potrebe tih ciljanih korisnika OMEN by HP predstavlja sjajne i uzbudljive novosti u industriji koje podižu gaming doživljaj na višu razinu.

Gaming zaslon velikog formata OMEN X Emperium 65 s tehnologijom NVIDIA G-SYNC® HDR prvi je gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom[viii] koji pruža nevjerojatan gaming doživljaj sa nevjerojatnom frekvencijom osvježavanja od 140 Hz[ix]. Zaslon ima i OMEN X Emperium Soundbar koji je osvojio nagradu za inovacije na sajmu CES te je prvi gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom[x]. Ovo tehnološko čudo od 120 W opremljeno je tehnologijom LOFAR™ (Low Frequency Array), VRT™ (Vibration Reduction Technology) i trokanalnim audiosustavom s prijelaznom frekvencijom, što potpuno ukida potrebu za odvojenim subwooferom.

HP uvodi najnoviju tehnologiju i na svoja dva najprodavanija OMEN računala. Novo prijenosno računalo OMEN 15 sada ima grafičke procesore NVIDIA® GeForce RTX™ serije 20 koji omogućuju potpuno nov način igraja u pokretu i dodatnu značajku 802.11ax Wi-Fi[xi], čime će se ovo računalo istaknuti u 2019.

Najnovija verzija računala OMEN Obelisk premašuje sva očekivanja s najnovijim specifikacijama za najzahtjevnije igre dostupne na tržištu. Uz mogućnost postavljanja HyperX® memorije od 64 GB, grafičkog procesora NVIDIA® GeForce RTX™2080Ti, procesora Intel® Core™ i9-9900K 9. generacije[xii], dva SSD diska s tehnologijom RAID 0 i hlađenje tekućinom, OMEN Obelisk može savladati sve izazove.

Cijene i dostupnost[xiii]

 • Zaslon Pavilion 27 Quantum Dot bit će dostupan u ožujku po cijeni već od 429 EUR.
 • Zaslon HP Pavilion 27 FHD sada je dostupan po maloprodajnoj cijeni od 329 EUR.
 • Zaslon HP Pavilion 32 QHD bit će dostupan u veljači po maloprodajnoj cijeni od 449 EUR.
 • Računalo HP EliteBook x360 830 G5 bit će dostupno u travnju. Cijene će biti potvrđene kad proizvodi postanu dostupni.
 • Zaslon HP EliteDisplay E243p Sure View bit će dostupan u ožujku. Cijene će biti potvrđene kad proizvodi postanu dostupni.
 • Računalo HP EliteOne 800 AiO G5 bit će dostupno u lipnju. Cijene će biti potvrđene kad proizvodi postanu dostupni.
 • Zaslon OMEN X Emperium 65 s integriranim soundbar zvučnikom bit će dostupan u ožujku po maloprodajnoj cijeni od 4.799 EUR.
 • Nadograđeno prijenosno računalo OMEN 15 bit će dostupno u veljači po cijeni već od 1.699 EUR.
 • Nadograđeno računalo OMEN Obelisk bit će dostupno u ožujku po cijeni već od 799 EUR. Cijena ovisi o konfiguraciji.
 • Ruksak HP 15.6 Odyssey bit će dostupan u svibnju po cijeni već od 59,99 EUR.
 • HP ENVY USB-C razdjelnik bit će dostupan u ožujku po cijeni već od 99,99 EUR.

Informacije o dostupnosti proizvoda mogu se razlikovati ovisno o tržištu, a finalna cijena proizvoda za hrvatsko tržište bit će poznata krajem siječnja.

Više informacija o drugim uzbudljivim HP-ovim najavama tijekom sajma CES 2019. potražite u AMD i NVIDIA resursima za medije.

Više o HP-u

Tvrtka HP Inc. stvara tehnologiju koja omogućuje bolju kvalitetu života svima, gdje god se nalazili. Naš portfelj proizvoda i usluga za osobne sustave, pisača i rješenja za 3D ispis omogućuje nam kreiranje nenadmašnog iskustva. Više informacija o tvrtki HP Inc. možete pronaći na web-mjestu http://www.hp.com.

Na temelju tehnologije kvantnih točaka (QD) tvrtke Samsung od 1. 7. 2019. koja je trenutačno dostupna na tržištu.

[ii] Na temelju značajki konvertibilnih računala za poslovne korisnike s Intel® procesorom 8. generacije, s Intel® Core™ procesorom U serije, operativnim sustavom Windows Pro™ i konvertibilnim dizajnom bez značajke odvajanja s osvjetljenjem od 1000 nita, od 1. 7. 2019.

[iii] Na temelju zaslona od 23,8 inča koji su dostupni na tržištu od 1. siječnja 2019. s hardverski ugrađenim zaslonom sa zaštitom od pogleda koji se može isključiti za privatnost ili uključiti za dijeljenje.

[iv] Na temelju „all-in-one“ računala koja su dostupna na tržištu od prosinca 2018. s hardverski ugrađenim zaslonom sa zaštitom od pogleda.

[v] Zaslon s integriranom zaštitom od pogleda HP Sure View 3. generacije dodatna je značajka koja se mora tvornički konfigurirati. Dostupna je samo na modelima bez dodirnog zaslona te funkcionira u vodoravnom usmjerenju.

[vi] Interno istraživanje tvrtke HP: Izvor: Robne marke i kretanja na gaming tržištu, veljača 2016.

[vii] Podaci internog istraživanja HP Sauron.

[viii] U usporedbi sa svim gaming zaslonima (izmjereni dijagonalno) s tehnologijom NVIDIA G-SYNC® HDR od 1. 7. 2019.

[ix] Sve specifikacije performansi predstavljaju uobičajene specifikacije proizvođača HP-ovih komponenti; stvarne performanse mogu se razlikovati.

[x] Na temelju soundbar zvučnika ugrađenih u računalo i zaslona velikog formata s područjem prikaza od 64,5 inča i više, od 1. 7. 2019.

[xi] Potrebna je bežična pristupna točka i pristup internetu. Dostupnost javnih pristupnih točaka je ograničena. Specifikacije za 802.11ax WLAN nisu konačne specifikacije. Ako se konačne specifikacije budu razlikovale od nacrta, to može utjecati na mogućnost komunikacije između prijenosnog računala i ostalih 802.11ax WLAN uređaja.

[xii] Višejezgrena (multi-core) tehnologija osmišljena je za poboljšanje performansi određenih softverskih proizvoda. Od te tehnologije neće nužno imati koristi svi korisnici ni sve softverske aplikacije. Performanse i taktna frekvencija ovise o radnom opterećenju i konfiguracijama hardvera i softvera. Sustav numeriranja, robnih marki i/ili nazivlja tvrtke Intel nije mjerilo boljih performansi.

[xiii] Procjena maloprodajnih cijena. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

 

 
Hp chromebook 14 chalkboardgray frontleft Hp chromebook 14 inkblue rearleft Hp chromebook 14 inkblue frontleft Hp chromebook 14 snowwhite frontleft (1) Hp chromebook 14 snowwhite frontleft Hp envy usb-c hub in use Hp envy usb-c hub 193128902-odyssey white (3) 193128916-odyssey grey (1) Hp pavilion 27 fhd display frontleft Hp pavilion 27 fhd display frontright camup Hp pavilion 27 fhd display rear Hp pavilion 32 qhd display frontleft Hp pavilion 32 qhd display rear Hp pavilion 32 qhd display angleadjust Hp elitebook x360 830 g5 four modes (1) Hp elitebook x360 830 g5 four modes Hp elitebook x360 830 g5 front left Hp elitebook x360 830 g5 front open Hp elitebook x360 830 g5 front right w sureview Hp elitebook x360 830 g5 light and playful Hp elitebook x360 830 g5 rear left Hp elitebook x360 830 g5 right profile open Hp elitebook x360 830 g5 stand Omen 15 laptop closed Omen 15 laptop down facing Omen 15 laptop front facing Hp spectre x360 15 back facing in poseidon blue Hp spectre x360 15 front facing Hp spectre x360 15 right facing Hp spectre x360 15 stand Hp spectre x360 15 tablet
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › HP otvorio CES 2019. sa sjajnim inovacijama zaslona, računala…