Hrvatska ima svoju Selenu Gomez! Pogledajte kako je seksi… A kako tek pjeva!

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Lip
2020
05

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Hrvatska ima svoju Selenu Gomez! Pogledajte kako je seksi……

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Hrvatska ima svoju Selenu Gomez! Pogledajte kako je seksi… A kako tek pjeva!

Hana Mašić mogla bi uskoro dobiti titulu najseksi hrvatske pjevačice. Osim odličnog glasa krasi je i sjajan stas ali i cijeli niz komplimenata koje joj udjeljuju kolege s estrade.

Naime, Hana je već osvojila naše susjedstvo nakon što je ostvarila odličan plasman na Zvezdama Granda gdje je i dobila nadimak hrvatska Selena Gomez. Taj joj je nadimak dala Jelena Karleuša i od tada je prati.

''Jelena Karleuša mi je dala taj kompliment za vrijeme natjecanja u Zvezdama Granda, i naravno ostatak žirija se odmah složio s time. Vrlo lako se nosim s tim komplimentom budući da je Selena jedna od najljepših žena na svijetu'', kazala je dvadeset sedmogodišnja Zagrepčanka koja svojim pop folk izričajem već ''razvaljuje'' u susjedstvu.

Hana je ovih dana izbacila i najnoviji singl ''Nužno zlo'', iza kojeg stoji poznati hit maker Nemanja Antonić, a na pjesmi se radilo četiri mjeseca. Spot je realizirao Ivan Amić iz SD Solutiona, a scenarij je napravila Minela, inače Hanina sestra. U spotu glumi poznati hrvatski maneken Željko Vlajić.

https://www.youtube.com/watch?v=p04CB_Av21o

''U jednom trenu mi je bilo neugodno jer smo snimali pomalo intimne scene, tako da je Ivan odlučio izvesti svu ekipu izvan studija kako bi ostao raditi sa mnom nasamo, da bih se ja konačno opustila'', kazala je Hana koja u novom spotu izgleda prilično izazovno pa i ne čudi da je mnogi već sada smatraju najseksi hrvatskom pjevačicom.

''Nadam se da će i hrvatski mediji više pisati o mojem radu. Imam sjajne rezultate u regiji, ali ipak najsretnija sam kada se nešto događa u Hrvatskoj gdje sam rođena. Znam da je moj izričaj pop folk, i često takvi glazbenici teže dobivaju prostor u medijima, ali isto tako znam da će Hrvati itekako slušati moju pjesmu jer je riječ o vrhunskoj produkciji i pjesmi koja s lakoćom ulazi u uho. Već neko vrijeme puno radim, ali sada sam odlučna da osvojim i Lijepu našu iz koje svakodnevno dobivam veliku potporu brojnih obožavatelja'', kazala je Hana koja vas poziva da pogledate njezin novi spot koji će zasigurno dokazati da je Hana vrhunski vokal, da izgleda bomba i da s pravom nosi titulu hrvatske Selene Gomez.

FOTO: Igor Đorđević

LINK SPOTA ZA EMBED: https://www.youtube.com/watch?v=p04CB_Av21o

 

 
Hana2 Hana 2 Hana Img-20190604-wa0008 Hana masic
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Hrvatska ima svoju Selenu Gomez! Pogledajte kako je seksi……