Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2020
14

Zagreb › Lifestyle › Moda › Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna…

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju

Kultno kupalište Angiolina u Opatiji – nekadašnje poprište svjetskog jet seta poznato kao hrvatski Monte Carlo, Azurna obala i Nica ponovno je zasjalo u punom sjaju i postalo savršena pozadina nove Vesna SPOSA modne priče!

Prepoznatljiva znamenitost Opatije dobila je ime prema fatalnoj ženi riječkog patricija Angiolini koja se duhom provlači i kroz modne kreacije Vesne SPOSE kao svojevrsna muza te omogućava da sve žene zasjaju posebnim sjajem u modelima iz nove kolekcije. Kao i Angiolina i vjenčanice su munjevitom brzinom došle u 21.stoljeće te su postale zavodljive, seksipilne i posebne, a posvećenost detaljima u ovoj kolekciji ih čini pravim umjetničkim djelima. Lagani materijali prepuni ručno urađenih čipkanih detalja, zanimljivi krojevi i nova izvedba daju novi dašak života istinskoj klasici. Vjenčanice i haljine zasjale su u punom sjaju na modelima Manueli Fabec i Eleni Jung, a za frizure je zaslužan Ivan Bošnjak iz salona Pervan koji je u kombinaciji s make up-om Daniel Domika doprinio cjelokupnom doživljaju.

Vesna SPOSA dizajn stvara vjenčanice, ali isto tako i čarobne večernje haljine koje su u harmoniji s prekrasnom opatijskom pozadinom iznjedrile fotografije koju zaustavljaju dah. Haljine kao nijedne druge, posebnih krojeva, vrhunskih materijala i još bolje izvedbe ponos su Vesna SPOSA salona vjenčanica i stoje bok uz bok renomiranim svjetskim dizajnerima!

Foto: Robin Pretkovic
Modeli : Manuela Fabec Elena Jung
Mua: Daniel Domika
Frizura : Ivan Bošnjak -  salon Pervan
Mjesto :  Opatija ,hotel boutique i restoran  Bevanda /kupalište Angiolina www.bevanda.hr
Haljine : VesnaSPOSA kolekcija  fall/winter 17/18

 
Galia a Omara a Greta b Gwen a Gwen c Natashina b Octavia Odelia b Dsc06028-edit Ohanna a Ohanna d Olga d Olinda a Olivera i odelia Omara b
 

Zagreb › Lifestyle › Moda › Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna…