Ivo Gamulin Gianni u Kavkazu održao koncert posvećen damama

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Lis
2019
17

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Ivo Gamulin Gianni u Kavkazu održao koncert posvećen damama

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Ivo Gamulin Gianni u Kavkazu održao koncert posvećen damama

Povodom Međunarodnog dana žena popularni tenor pred gošćama Kazališne kavane otpjevao je niz svevremenskih hitova i podsjetio ih zašto je divno biti žena 

Dana 8. ožujka 2019. na međunarodni Dan žena, Kazališna kavana Kavkaz i tenor Ivo Gamulin Gianni darovali su svim damama koncert za pamćenje.

Želja organizatora bila je da tu večer učine bliskom svima kroz atmosferu Kazališne kavane u sinergiji sa svevremenskim vokalnim hitovima vrhunskog interprete.

Pregršt motiva različitih ljubavnih priča izloženih u Kavkazu, dašak profinjenosti te umijeće spajanja povijesnih i suvremenih detalja zaživili su tu večer kroz vokalno – instrumentalne melodije. 

Preslikati estetiku trenutka i utisnuti je u sjećanje uzvanika/gostiju kao što su to nekad činili mnogi umjetnici u ovom prostoru bili su su izazov Ive Gamulina Giannija, maestra Darijana Ivezića na klaviru i Josipa Bostjančića na violončelu.

Na koncertu su uživali brojni uzvanici društvenog života poput: Daniele Trbović, Matije Vuice, Zvone Vučković, Davora Meštrovića i supruge, Perice Martinović i brojnih drugih.  

Fotografije: Stanislav Cvitković

 
Dsc 5729 Ana lisak i toncica celjuska Ana lisak i toncica celjuska Ana lisak Daniela trbovic i ivo gamulin gianni Daniela trbovic sa sestrom natasom Davor mestrovic sa suprugom i daniela trbovic sa sestrom Davor mestrovic sa suprugom senkom Dsc 5639 Dsc 5648 Dsc 5654 Dsc 5716 Dsc 5729 Dsc 5766 Dsc 5772 Dsc 5780 Dsc 5786 Dsc 5787 Dsc 5803 Dsc 5807 Ivana travas i tomislav bahoric Ivo gamulin gianni i dubravka suica Jurica popovic i matija vuica Matija vuica i ivo gamulin gianni Matija vuica i jurica popovic Perica martinovic i ivo gamulin gianni Perica martinovic i nada abrus Toncica celjuska i ivo gamulin gianni Toncica celjuska Zvona vuckovic sa prijateljicom
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Ivo Gamulin Gianni u Kavkazu održao koncert posvećen damama