Jahte, luksuzni auti, i poznati na druženju u Marini Lav u Splitu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
16:59
Lis
2019
14

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Jahte, luksuzni auti, i poznati na druženju u Marini Lav u Splitu

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Jahte, luksuzni auti, i poznati na druženju u Marini Lav u Splitu

Auti od nekoliko milijuna eura uz bok novim Sunseeker modelima jahti

U Splitu je ljeto definitivno započelo – turisti, jahte, brzi sportski auti, koncerti i druženja na otvorenom. Upravo sve to se jučer odvijalo u Marini i hotelu Lav u Podstrani.  Sunseeker, sinonim za luksuzne jahte proslavio je dolazak ljetne sezone kako to i priliči vodećem proizvođaču brodova – uz glazbu i dobru zabavu. Ovom ljetnom druženju uz najpoznatijeg domaćeg saksofonistu Jakšu Kriletića pridružili su se i Petar Grašo, Joško Čagalj Jole, Žanamari Perić sa suprugom,  Suzy Josipović Redžepagić sa suprugom te Mario Valentić.

U svojem novom splitskom uredu u marini Lav, Sunseeker je ugostio vozače eventa SuperCars GB i njihove ovogodišnje turneje Route Adriatic 2018 koji su upravo ispred Sunseekerovog ureda započeli svoju petodnevnu turneju Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom koja će završiti u nedjelju Veneciji. Tako je na rivi u marini bilo sparkirano preko 30 najluksuznijih brzih automobila koji pripadaju britanskim bogatašima i kolekcionarima koji uživaju u vožnji svojih limenih ljubimaca. Jedan od najatraktivnijih automobila na turneji je Koenigsegg agera RSV čija je vrijednost 2.1 milijuna eura i trenutno je najbrži automobil na svijetu. Osim njega tu su i Koenigsegg agera R i Koenigsegg agera RS čije se vrijednosti također kreću između 1.5 i 2 milijuna eura. Osim njih, bili su tu i McLaren 650 Spider, Aston Martin DB-9, Rolls Royce Ghost cabrio, Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT, Ferrariji 430, F12 TDF i 488 GTB te Mercedes-Benz SLS i PORSCHE 911 Targa 4GTS.

Ovim superbrzim automobilima savršenu kulisu radile su dvije najnovije Sunseeker jahte – Manhattan 52 i Manhattan 66. Manhattan 52 najuspješniji je Sunseekerov model unazad nekoliko godina koji se može pohvaliti s jako puno svjetskih nagrada, od kojih valja istaknuti onu za najbolje dizajniranu jahtu u toj kategoriji. Osim toga, ova se jahta u prvih šest mjeseci od lansiranja rasprodala u rekordnom roku i definitivno predstavlja veliku Sunseeker uspješnicu. 

Inače, Sunseeker Adriatic je dio Sunseeker London grupacije kooja posluje u preko 20 zemalja s čak 40 ureda, a u Hrvatskoj će osim ovog splitskog ureda dogodine otvoriti i ured u Rovinju.

Foto by: Jure Ravlić

 
Jaksa jordes1 Jaksa jordes2 Jaksa jordes i jole Jole Jole i dirketor sunseeker adriatic marko toric Mario valentic Petar graso Petar graso i sanela milinic, direktorica marketinga sunseeker adriatic Petar graso i sarah josipovic Sarah josipovic i jan jeric Sunseeker1 Sunseeker2 Sunseeker3 Sunseeker4 Sunseeker5 Sunseeker6 Sunseeker7 Sunseeker8 Sunseeker9 Sunseeker11 Sunseeker12 Sunseeker13 Sunseeker14 Sunseeker15 Sunseeker adriatic tim1 Sunseeker adriatic tim2 Suzy josipovic redzepagc i sanja tisma Zanamari peric Zanamari peric i jaksa jordes Zanamari peric sa suprugom Zanamari peric
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › Jahte, luksuzni auti, i poznati na druženju u Marini Lav u Splitu