Kome još trebaju dijamanti? - Nova Juste Toi kolekcija Vesne Pretković

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Svi
2020
25

Zagreb › Lifestyle › Moda › Kome još trebaju dijamanti? - Nova Juste Toi kolekcija Vesne…

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Kome još trebaju dijamanti? - Nova Juste Toi kolekcija Vesne Pretković

Okitite se haljinama iz nove Juste Toi kolekcije Vesne Pretković!

Uz poznatu dizajnericu spremni ste za crveni tepih

Znamo da se svaka djevojka i žena želi osjećati zadovoljno i seksipilno u odjeći koju nosi. Upravo to je bila inspiracija na novu kolekciju večernjih i vjenčanih haljina Vesne Pretković.

Za nadolazeću sezonu jesen/zima, poznta hrvatska modna kuća VesnaSPOSA, kreirala je preko dvadeset atraktivnih modela vjenčanica i večernjih haljina.

Kolekcija je inspirirana francuskom čipkom, svilenim materijalima i odiše pravom elegancijom.

Kampanja za kolekciju JUSTE TOI snimljena je u bajkovitoj Opatiji na savršenoj lokaciji Amadria Park Hotel Royal što je idealno mjesto za Vesna Sposa kreacije. Hotel se nalazi na obali u samom centru Opatije stoga je snimanje kolekcije dobilo novu razinu elegancije i profinjenosti.

Omiljena riječka manekenka Manuela Fabac koja fantastično nosi Vesna Sposa kreacije ponovno je izabrana za zaštitno lice kao i prekrasna voditeljica CMC televizije Elena Jung. Šminku i frizuru potpisuju Daniel Domika, make up artist koji je svoje znanje „brusio“ na prestižnoj akademiji „Make up forever“ u Parizu te Ivan Bošnjak iz poznatog i obožavanog frizerskog salona Perman Experience. Cijelu kolekciju snimio je Robin Pretković, koji ima moć da fotografijom na trenutak zaustavi vrijeme i zabilježi duh cijele kolekcije.

Senzualna, no istovremno krhka i jaka, svjesna sebe i pomalo zaigrana – sve su to karakteristike ove kampanje. Kolekcija ima zvučno i zavodljivo ime- “Juste Toi”, što prevedno s francukog znači “Samo ti”. Za ovo se ime dizajnerica Vesna Pretković odlučila upravo zbog toga što kolekcijom dominira francuska čipka (kraljica čipke). Zavodljiva elegancija kombinirana s francuskom čipkom, kao i samo ime kolekcije govori koliko je ona posebna i - samo za tebe.  Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u  različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna. U kolekciji u kojoj se sve bazira na glamuru i eleganciji, materijali kao čipka i svila su još sofisticiraniji, a posebna je važnost pridodana ručno ukrašenim detaljima, posebice čipkanim aplikacijama. "JUSTE TOI" odvažna i inspirativna kolekcija privlači poglede svojom paletom modernih i snažnih boja, inovativnim dizajnom i kvalitetnim materijalima.

Foto: Robin Pretković

 
089a8485-edit 089a7703-edit-edit 089a7799-edit-edit-edit 089a7903-edit 089a8012-edit 089a8045-edit 089a8081-edit 089a8103-edit 089a8266-edit 089a8289-edit 089a8334-edit 089a8410-edit 089a8471-edit 089a8567-edit 089a8580-edit 089a8530-edit
 

Zagreb › Lifestyle › Moda › Kome još trebaju dijamanti? - Nova Juste Toi kolekcija Vesne…