Novi stilski akcent na vašem stolu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
06

Zagreb › Lifestyle › Moda › Novi stilski akcent na vašem stolu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Novi stilski akcent na vašem stolu

Nakon uspješne prve linije tanjura s potpisom Mirjane Mikulec, svjetlo dana ugledala je i nova kolekcija koja će vas oduševiti.

 

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nastavlja razvijati kolekciju svojih proizvoda, pa je tako njezina kreativna priča postala bogatija za još jednu liniju tanjura. Nova linija dolazi u tri varijante, pa tako bijele porculanske tanjure krase srebrne, crne ili zlatne linije. Jednostavni, prozračni, ali upečatljivi apstraktni motivi prilagođeni su različitim ukusima i stilovima. Posebnost ovih motiva je u tome što kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo Mirjaninog studija za dizajn interijera.

„Želja mi je bila stvoriti jedinstvenu kolekciju tanjura za svaku prigodu – bilo da je riječ o svečanim prigodama ili pak onim svakodnevnima, u koje će unijeti dozu glamura i profinjenosti. Život je doista ljepši uz detalje sa stilom, a vjerujem da će ova nova linija svako druženje za stolom učiniti nezaboravnim“, objasnila je Mirjana. Svaki je komplet namijenjen za četiri osobe, a sastoji se od dubokih, plitkih i desertnih tanjura te šalica s pripadajućim tanjurićima.

 
Untitled-150 Untitled-151 Untitled-152 Untitled-155 Untitled-156 Untitled-157 Untitled-154
 

Zagreb › Lifestyle › Moda › Novi stilski akcent na vašem stolu