Održan je drugi enduro/trail FLOWDAY u Svetom Ivanu Zelini

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
12:59
Sij
2020
24

Zagreb › Lifestyle › Sport › Održan je drugi enduro/trail FLOWDAY u Svetom Ivanu Zelini

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Održan je drugi enduro/trail FLOWDAY u Svetom Ivanu Zelini

U nedjelju,  15. rujna 2019. godine  je na Zelinskoj gori – Kladeščici održan drugi enduro/trail FLOWDAY na Bregdown stazi. U krugovima brdskog biciklizma ova je staza već nadaleko poznata i prepoznata kao mjesto dobre zabave, a ekipa iz Zeline svake godine stazu nadopunjuje novim elementima i dijelovima. Deset godina rada na stazi je rezultiralo prošlogodišnjim prvim danom slobodnih vožnji, a ove godine oduševljenje nije bilo ništa manje.

Bregdown ekipa i njihov „bajadera“ kombi prepoznatljivi su gdje god da se pojave. Njihova pozitivna i dobra samostalna priča desetogodišnjeg truda i ulaganja je ove godine privukla preko ukupno 300 posjetitelja koji su mogli uživati u vožnji, ali i EXPO zoni na mjestu okupljanja. Okupili su se biciklisti od 10 do 60 godina, sa istim žarom za brdskom vožnjom. Ove godine je  po prvi puta nekoliko sudionika stazu vozilo na e-bikeovima, sa potpomognutim elektro pogonom, a posebno se isticao domaći Greyp 6.3 iz tvornice Mate Rimca.

Staza je blagog nagiba sa nekoliko ozbiljnijih dropova, a tempo je lako prilagoditi vlastitim sposobnostima. Osim guste šume, nema većih i ozbiljnijih opasnosti uz stazu. Ove godine staza je nadopunjena drvenom startnom rampom ukupne duljine preko 35m, zemljanim bentovima i bezbrojem manjih i većih skakaonica. Sve po mjeri opuštene zabave i dobrog druženja! Ova staza je svakako za preporučiti, te je jedna od bolje uređenih u okolici Zagreba.

Ovaj mali grad na samo 30 minuta od Zagreba može ponuditi vrhunsku biciklističku ponudu koje se ne bi posramili ni puno veći i turistički opremljeniji gradovi. Grad je odlična lokacija za cestovni biciklizam, a Bregdown i Kladeščica nude gotovo savršeno MTB iskustvo. Iskoristite toplu jesen i posjetite ih čim prije!

 
Bregdownday9 Begdownday2 Begdownday20 Bregdownday1 Bregdownday3 Bregdownday4 Bregdownday5 Bregdownday6 Bregdownday7 Bregdownday8 Bregdownday9 Bregdownday9x Bregdownday10 Bregdownday11 Bregdownday12 Bregdownday13 Bregdownday14 Bregdownday15 Bregdownday16 Bregdownday17 Bregdownday18 Bregdownday19 Bregdownday20 Bregdownday21 Bregdownday22 Bregdownday23 Bregdownday24 Bregdownday25 Bregdownday26 Bregdownday27 Bregdownday28 Bregdownday2019
 

Zagreb › Lifestyle › Sport › Održan je drugi enduro/trail FLOWDAY u Svetom Ivanu Zelini