PREDSTAVLJANJE FINALISTICA IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017.

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Svi
2020
30

Zagreb › Lifestyle › Gradske vijesti › PREDSTAVLJANJE FINALISTICA IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017.

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

PREDSTAVLJANJE FINALISTICA IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017.

Pred nepunih godinu dana studentica veterine Barbara Filipović postala je Miss Universe Hrvatske 2016., a krajem ovoga tjedna počinju završne pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske 2017. koji će se održati 28. travnja u Studiju 10 Hrvatske televizije, uz izravan prijenos na HTV-u.

Izbor Miss Universe Hrvatske 2017. jedini je izbor ljepote kojeg će hrvatska televizija prenositi ove godine i počašćeni smo time, jer vjerujem da smo kroz ovih 20 godina dokazali da ovo nije samo izbor najljepše djevojke. Sve dosadašnje pobjednice visoko su obrazovane mlade žene afirmirane u svom businessu. Pobjednica dobiva stipendiju Zagrebačke škole ekonomije i managementa čime je njena budućnost zagarantirana. Natalija Prica Oreški, Miss Universe Hrvatske 2011., nakon diplome Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, uz specijalizaciju uspjela je uspješno završiti MBA studij na ZŠEM-u. Ponosni smo i na aktualnu Miss Universe Hrvatske, Barbaru, koja je upisala studij matematike na ZŠEM-u. Nitko sretniji od nas! – rekao je Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske.

Finalisticama će u Zagrebu dom za vrijeme priprema biti luksuzni hotel Esplanade, gdje će odraditi svoj prvi photo session u kupaćim kostimima Lisce za službene fotografije i katalog izbora, napraviti probe dnevnih odjevnih kombinacija odjeće u KiK-u te večernjih haljina Sherri Hill i cipela Baldinini. Svakodnevno će vježbati koreografiju za finale, snimiti promotivne razglednice, dok će svaki njihov korak pratiti kamera Borisa Šepera, što će gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri putem malih ekrana. Za ovogodišnje finalistice moći će se glasovati za dva tjedna putem službene Facebook stranice birajući najbolju službenu fotografiju. Ona fotografija koja bude imala najviše glasova biti će proglašena kao najbolja a djevojka na slici ponijeti će lentu Miss fotogeničnosti izbora.

U izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 28. travnja saznati ćemo kojoj od ovogodišnjih finalistica će Barbara Filipović predati krunu Zlatarne Dodić.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 65 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.
Aktualna MISS UNIVERSE® je 25-godišnja Iris Mittenaere iz Francuske. Iris je nakon dugih 27 godina donijela krunu Miss Universe u Europu. Ona će svoju godinu mandata živjeti u New Yorku, a osim pojavljivanja na najvećim svjetskim eventima, modnim revijama i modnim kampanjama, njezina dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

 

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017. (abecednim redom):

JELENA ANDRIJEVIĆ, 20, Jastrebarsko
SUZANA ARIZANOVIĆ, 21, Bobota
MAGDALENA BRKIĆ, 19, Vinkovci
MARTINA DJAKOVIĆ, 20, Vrbovec
MONIKA FADIGA, 18, Jastrebarsko
ANTONIA GRŽINČIĆ, 19, Klana
MARIJANA JOSIPOVIĆ, 21, Osijek
ELENA JUNG, 19, Vodnjan
IVANA KARDUM, 22, Knin
SARA KNEŽEVIĆ, 24, Orahovica
ESTHER MARTELANZ, 18, Opatija
MATEJA MARTINOVIĆ, 20, Zagreb
TEA MATKOVIĆ, 20, Darda
MARTINA MIKIĆ, 24, Zagreb
PETRA PALEŽAC, 23, Zagreb
SHANAELLE PETTY, 19, Slavonski Brod
NIKOLINA ŠKORIĆ, 20, Zagreb
JEANETTE TADIĆ, 27, Zagreb
DEA TERZIĆ, 19, Nova Gradiška

 
Antonia grzincic Dea terzic Elena jung Esther martelanz Ivana kardum Jeanette tadic Jelena andrijevic Magdalena brkic Marijana josipovic Martina djakovic Martina mikic Mateja martinovic Monika fadiga Nikolina skoric Petra palezac Sara knezevic Shanaelle petty Suzana arizanovic Tea matkovic
 

Zagreb › Lifestyle › Gradske vijesti › PREDSTAVLJANJE FINALISTICA IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017.