TROGIR NA NOGAMA: Seksi Hana pokazala svoje tijelo u bikiniju

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:59
Lis
2019
19

Zagreb › Lifestyle › Zabava › TROGIR NA NOGAMA: Seksi Hana pokazala svoje tijelo u bikiniju

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

TROGIR NA NOGAMA: Seksi Hana pokazala svoje tijelo u bikiniju

Seksi Hana pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu

Hana Mašić, poznata i kao hrvatska Selena Gomez, žari i pali regionalnom glazbenom scenom, a u moru obaveza uspjela je pronaći i vrijeme za kraći godišnji odmor.

Tako je Hana sedam dana uživala u Dalmaciji, točnije u Trogiru gdje je njoj i njezinim prijateljima bila početna točka od kuda su dalje uživali duž dalmatinske obale.

Tako je lijepa Hana uživala i u Vodicama, Šibeniku, na Čiovu, a osim čvrsto na zemlji, pjevačica je dio odmora provela i na brodu gdje je također punila baterija za nastupe koji su pred njom.

''Imala sam miran odmor. Puno sunca, mora, izležavanja… I to mi je baš trebalo. Ipak dvije noći smo izašli van u Šibenik i Vodice pa sam tako ipak imala i noćnog života. Puno odmora i malo tuluma – sjajan je recept da odmor bude kvalitetan. Na brodu sam zaista uživala, ali priznajem uvijek sam nekako sretna kad se usidrimo. Sada moram raditi na novim pjesmama, ali ako bude vremena možda još jednom skoknem na more'', kazala je Hana koju već naveliko prepoznaju na ulicu.

Hana je mnogima ovog ljeta upala u oko i zbog svojeg atraktivnog izgleda, no maštu je ipak zagolicala time što je djelomično otkrila što nam priprema.

''Na jesen slijedi jedan duet. Tek krećemo s pripremama. Riječ je o velikoj zvijezdi i zato nikako ne smijem govoriti o tome. Presretna sam što će mi ta pjesma obilježiti početak karijere'', otkrila je seksi Hana koja uzdahe mami i svojim glasom i stasom.

Podsjetimo, Hana je pop folk pjesmom ''Nužno zlo'' doslovce zatresla hrvatsku medijsku scenu. Preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez koju joj je dala srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Link spota:

https://www.youtube.com/watch?v=p04CB_Av21o

FOTO: Privatni album

 
Hana masic 1 Hana masic 2 Hana masic 3 Hana masic 4 Hana masic
 

Zagreb › Lifestyle › Zabava › TROGIR NA NOGAMA: Seksi Hana pokazala svoje tijelo u bikiniju