Velvet - prvi café na svijetu kao Zona Besplatnog Čitanja

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Svi
2020
29

Zagreb › Lifestyle › Gradske vijesti › Velvet - prvi café na svijetu kao Zona Besplatnog Čitanja

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Velvet - prvi café na svijetu kao Zona Besplatnog Čitanja

Svi gosti Velveta mogu se ulogirati u virtualnu knjižnicu (koja se sastoji od 100,000 knjiga na nekoliko svjetskih jezika, uključujući i hrvatski) i čitati knjige u najsuvremenijem digitalnom formatu bez ograničenja i prekida. Knjige su svjetskih izdavača te se naslovi svaki tjedan dopunjuju. Zastupljene su sve vrste knjiga. Od pop fictiona i ozbiljne književnosti do duhovnosti i kuharica. Od poezije i putopisa do zabave i sporta. Od slikovnica i novela za tinejdžere do stručne literature i znanstvenih knjiga.

Brojni ljubitelji čitanja i dragi gosti Velveta poput Josipa Lisac, Ivana Roščić, Judita Franković, Daniela Trbović, Daria Lorenci, Nataša Dangubić, Mislav Čavajda, Damir Markovina, Filip Šovagović, Vlatka Kolarović i brojni drugi  prvi su imali čast ući u virtualnu knjižnicu i uživati u brojnim svjetskim i domaćim bestsellerima.

Sve što je potrebno je instalirati reading app na bilo kojem iOS ili Android uređaju (smartphone ili tablet) i registrirati se s Access Code-om koji će svaki gost dobiti. Nakon autorizacije gosti mogu skidati knjige bez ograničenja i kreirati vlastite police (Shelves) unutar aplikacije.

 
Velvet-00 Velvet-01 Velvet-02 Velvet-03 Velvet-05 Velvet-06 Velvet-07 Velvet-08 Velvet-09 Velvet-10 Velvet-11 Velvet-12
 

Zagreb › Lifestyle › Gradske vijesti › Velvet - prvi café na svijetu kao Zona Besplatnog Čitanja