Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
10:09
Srp
2020
10

Zagreb › Lifestyle › Moda › Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 

Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice

Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice

Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom naziva Fragile, odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela.

Fragile - krhkoća i finoća, obilježje su njene nove veličanstvene kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.

Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije u kojima se najčešće susreće u kontaktu sa svojim klijentica podijeljena je u 5 cjelina. Tako se u njoj nalaze podkolekcije :

 

  •     Wedding/elegant - vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva
  •     Almost casual - za svečane trenutke neformalnijeg pristupa
  •     Romantic - primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama
  •     Sexy /Divalike - odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga
  •     Cocktail/Festive - prigodna elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli

 

Sve su to situacije u kojima se Matijine klijentice odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala, besprijekornu izradu, te garantiranu zamjetljivost!

Ova nova Matijina kolekcija prezentirana je kroz kampanju snimljenu na setu najviše produkcije s čak 24 suradnika pod vodstvom Viktora Drage, stilističke ekipe, fotografa, snimatelja i set dekoratera  i to na  lokaciji napuštenog staklenika razbijenih stakala koji je savršeni kontrast eleganciji, finoći tkanina i rafiniranom dizajnu,

Osim seta fotografija koje je snimila renomirana modna fotografkinja Jelena Balić, suradnica brojnih stranih i domaćih modnih magazina, snimljen je i odličan video, koji osim samih trenutaka snimanja donosi i virtualnu prezentaciju koja će svim zaljubljenicima u Matijin rad omogućiti da pogledaju kolekciju u toplini svog doma.

Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je Zrinka Cvitešić, prekrasna proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Naime, poznato je kako Zrinka nosi Matijine haljine na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena.

 

Cijela kolekcija FRAGILE  dostupna je uz prethodni dogovor u atelieru Matije Vuice, a dizajnerica Vam ovim putem želi sve najbolje u 2017 godini!

Video možete pogledati ovdje.

 
Matija vuica fragile11 Matija vuica fragile21 Matija vuica fragile31 Matija vuica fragile41 Matija vuica fragile51 Matija vuica fragile61 Matija vuica fragile71
 

Zagreb › Lifestyle › Moda › Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice