Branimir Begović i Milica Todorović

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Srp
2020
12

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Politika › Branimir Begović i Milica Todorović

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Trenutno nema povezanih sadržaja
Zadnje vijesti
09
 
11.2016

Branimir Begović i Milica Todorović

pristupili MODES-u. MODES (Moderna Demokratska Snaga) postaje bitan politički čimbenik u skupštini Koprivničko-križevačke županije
Branimir Begović i Milica TodorovićModespromo
 

Ponosni smo izvijestiti Vas da su Branimir Begović, istinski domoljub, dragovoljac Domovinskog rata, donedavni član predsjedništva HSP AS, te gospođa Milica Todorović, ugledna županijska vijećnica iz skupštine Koprivničko-križevačke županije, skupa s brojnim članovima pristupili u redove Moderne Demokratske Snage (MODES).

Problemi s kojima se Hrvatska susreće (sve ugroženiji nacionalni interes, sve veći broj siromašnih i ugroženih, egzodus hrvatskog stanovništva, katastrofalna demografska slika RH), na koje MODES ne samo upozorava već za razliku od mnogih drugih stranaka nudi programska rješenja, te želja za promjenom lokalne i nacionalne politike prevagnuli su u odabiru MODES-a kao stranke u kojoj će Branimir Begović i Milica Todorović nastaviti djelovanje. Poštivanje stranačke demokracije i način djelovanja okrenut i prilagođen mladima neki su od razloga što pristupanje u redove MODES-a najavljuju i drugi brojni mladi, perspektivni i promjena željni ljudi u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji. Naime, MODES kao predvodnik moderne hrvatske desnice predstavlja stranku koja uistinu braniti interese svakog čovjeka i svake obitelji, stranku koja gradi bolju budućnost, umjesto bolje prošlosti.

Ovim činom pristupanja, MODES nakon Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Zagrebačke, Splitske te Šibensko kninske županije postaje bitan politički čimbenik i u Koprivničko-križevačkoj županiji. Zbog toga će već na sljedećoj sjednici predsjedništva stranke bit imenovan koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije, koji će u statutom određenom roku formirati temeljne, općinske, gradske i županijske organizacije MODES-a. Želimo istaknuti kako će u narednim danima MODES-u pristupiti još mnogo drugih članova i simpatizera iz županija diljem Hrvatske. Naime, u sklopu priprema za sljedeće lokalne izbore koji će se održati u svibnju 2017. godine, osim razvoja mnogobrojnih programa prilagođenim jedinicama lokalne i regionalne samouprave, MODES radi i na jačanju stranačke organizacije diljem RH. Vjerujemo kako ćemo ovakvim programskim i organizacijskim pristupom    ostvariti značajan uspjeh na lokalnim izborima, te na taj način u mnogim sredinama preuzeti političku odgovornost kako bi odlučno djelovali za dobrobit cjelokupnog hrvatskog naroda.

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Modespromo
  • Zagreb Modespromo1
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Politika › Branimir Begović i Milica Todorović