BRUNO ŠIMLEŠA: 60.000 knjiga u 15 godina

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:11
Ruj
2020
20

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Publicistika › BRUNO ŠIMLEŠA: 60.000 knjiga u 15 godina

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
14
 
04.2016

BRUNO ŠIMLEŠA: 60.000 knjiga u 15 godina

Druženje s BRUNOM ŠIMLEŠOM i obilježavanje 15 godina njegove spisateljske karijere, utorak 19.4. u 19 sati, Knjižnica Bogdana Ogrizovića
BRUNO ŠIMLEŠA: 60.000 knjiga u 15 godinaBruno simlesa proslava press 2016
 

Najčitaniji domaći autor iz popularne psihologije Bruno Šimleša obilježit će 19. travnja petnaest godina spisateljske karijere. Šimleša je dosad napisao osam knjiga koje su prodane u više od 60.000 primjeraka, a već je godinama jedan od deset najposuđivanijih suvremenih domaćih autora u hrvatskim knjižnicama.

U organizaciji Naklade Ljevak proslava će se održati u utorak, 19. travnja, s početkom u 19 sati, u knjižnici Bogdana Ogrizovića. Ulaz je slobodan, a autorove knjige moći će se kupiti uz popust.

 

Prije petnaest godina Bruno Šimleša u vlastitoj je nakladi objavio prvu knjigu. Uslijedile su knjige“Hvala ti, ljubavi“ (2003.), “Savršenstvo Kreacije“ (VBZ, 2007.) i zbirka poezije “Osluškujući podne“ (VBZ, 2007.), te bestseleri “Škola života“ (VBZ, 2009.), “Ljubavologija“ (Naklada Ljevak, 2011.), “U rukavicama mi je ionako prevruće“(Naklada Ljevak, 2012.) i “Umjetnost života“ (Naklada Ljevak, 2015.).

Potaknut velikim interesom čitatelja za ideje iz svojih knjiga, Šimleša je održao i tri ciklusa javnih predavanja. Godine 2011. i 2012. godine održao je deset predavanja inspiriranih njegovim bestselerom “Ljubavologija“ na kojima je sudjelovalo više od 5000 posjetitelja, a 2013. godine zajedno s psihoterapeutom Zoranom Milivojevićem održao je četiri razgovora pod nazivom “O ljubavi iz drugog kuta“ koja su zabilježila 1000 posjetitelja. Godine 2015. održao je pak četiri predavanja inspirirana svojom knjigom “Umjetnost života“, a njegov je honorar od javnih predavanje uvijek išao u humanitarne svrhe.

Njegove knjige ne pate od klasičnih boljki literature samopomoći pa tako ne pojednostavljuje stvarnost i ne nudi nikakva 3 revolucionarna koraka za instant prosvjetljenje. Radi se o praktičnim i u praksi provjerenim alatima koji nam pomažu da imamo zdrav odnos prema sebi i drugima.

“Oduvijek me frustriralo što se u mnogim knjigama navodi da bismo trebali voljeti sebe, ali ne piše kako razviti takvu ljubav. Zdravu ljubav prema sebi ne odlikuje narcisoidnost, prepotentnost i egoizam. Zdravu ljubav prema sebi odlikuje poštivanje sebe, cijenjenje svojih vrlina i kvaliteta, što nam onda daje snagu, strpljenje i mudrost za nadrastanje mana“, kaže Bruno Šimleša.

Osim u Hrvatskoj, njegove su knjige objavljene, a u međuvremenu i rasprodane i u susjednim zemljama - Sloveniji (“Škola života“,“Ljubavologija“), Srbiji (“Ljubavologija“) i Makedoniji (“Škola života“,“Ljubavologija“).

Bruno Šimleša rođen je 1979. godine. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dvije godine vodio je emisiju “Svaki dan, dobar dan“na Hrvatskoj televiziji, a trenutno je redoviti tjedni gost emisije “Život je lijep“ na Hrvatskoj televiziji i radijski voditelj na Gold FM-u.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Bruno simlesa proslava press 2016
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Publicistika › BRUNO ŠIMLEŠA: 60.000 knjiga u 15 godina