Canon i IDC o novim trendovima na području mobilnog rada

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Kol
2020
13

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Tehnologija › Canon i IDC o novim trendovima na području mobilnog rada

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
21
 
05.2013

Canon i IDC o novim trendovima na području mobilnog rada

konferencija "Canonov mobilni ured – možete li biti produktivniji?"
Canon i IDC o novim trendovima na području mobilnog radaCanon mobilnost u pokretu
 

Ispis i primanje dokumenata te upravljanje njima predstavljaju središnje zadatke u svakom IT okruženju, ali im se često ne pridaje dovoljno pozornosti. U vrijeme kada se količina podataka stalno povećava, potrebe korisnika naglo mijenjaju, kad su proračuni za IT pod puno strožim nadzorom, a vanjski zahtjevi za sigurnost informacija sve veći, više pozornosti zaslužuje i infrastruktura za primanje i ispis dokumenata temeljena na dokumentno intenzivnim poslovnim procesima. Zato je Canon u suradnji s tvrtkom za analizu i istraživanje IDC pripremio konferenciju "Canonov mobilni ured – možete li biti produktivniji?".

Istraživanja tvrtke IDC pokazuju da računalstvo u oblaku i mobilnost uvelike mijenjaju poslovne procese i načine na koji organizacije upotrebljavaju svoju IT infrastrukturu i upravljaju njome.

- Sve veća upotreba mobilnih uređaja, kao što su pametni telefoni i tabletna računala, odgovor je na potrebe sve većeg broja zaposlenih koji rade na daljinu. Da bi se omogućila odgovarajuća podrška u ovo vrijeme promjena, organizacije moraju uvesti rješenja koja omogućuju rad na daljinu i mobilnim zaposlenicima daju pristup ključnim informacijama i procesima,- ustvrdio je u svom predavanju Tobias Kleu, voditelj istraživanja za područje ispisa i rješenja za dokumente u tvrtki IDC Central Europe.

Trendovi na području uredske opreme i rješenja

Izvješće najnovijeg Canonovog neovisnog istraživanja trendova u vezi s uredskim tehnologijama, a koje je obuhvatilo cijelu Europu pokazuje kako se u praksi razvija način rada u tvrtkama te koja uredska rješenja i tehnologije najbolje odgovaraju očekivanjima zaposlenika.

- Trendovi iz posljednje tri godine jasno pokazuju povećanu upotrebu pisača i višefunkcijskih uređaja zbog očekivane potrebe za skeniranjem i visokokvalitetnim marketinškim materijalima. Rad na daljinu i mobilni ispis imaju veliku dodanu vrijednost, no krajnjim korisnicima nedostaju znanja o tome kako optimizirati svoju produktivnost dok su u pokretu,- izjavio je Igor Legac, menadžer za B2B u predstavništvu Canona CEE GmbH u Hrvatskoj.

Istraživanje Canon Office Insights Report 2013 između ostalog pokazuje da se politika donošenja vlastitih uređaja na radno mjestu trenutačno primjenjuje u samo 20 posto europskih tvrtki, ali može se očekivati širenje te prakse ako će se tvrtke na odgovarajući način pobrinuti za sigurnost i troškove održavanja uređaja.

Rad s dokumentima – od papira do tableta i pametnog telefona

Tvrtke i ustanove već skoro dva desetljeća nastoje izbaciti papir iz svojih ureda. Danas je to nužda. Pametni uređaji kao što su tableti i suvremeni telefoni redefiniraju pojam ureda. Danas ovisimo o pristupu elektroničkoj pošti na pametnom telefonu i, kao što pokazuju analize navika potrošača, više od polovice e-poruka pročitamo isključivo na pametnim telefonima. Analitičari predviđaju da ćemo i rad s dokumentima u sličnoj mjeri vrlo brzo prenijeti na mobilne uređaje. Zahtjevi za mobilnost poslovno aktivnog korisnika idu čak u tom smjeru da će uskoro biti nužno omogućiti primanje dokumenata na mobilnim uređajima te elektroničko potvrđivanje ili potpisivanje dokumenata putem tableta i pametnih telefona.

Poslovni susret završen je praktičnim prikazom rješenja i sustava s naprednim funkcijama za mobilni rad, a koji omogućuju da se posao obavlja na pametniji način.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Canon mobilnost u pokretu
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Tehnologija › Canon i IDC o novim trendovima na području mobilnog rada