Čarobnjak

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:57
Srp
2020
12

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Čarobnjak

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
09
 
12.2016

Čarobnjak

informacijskog doba
ČarobnjakCarobnjak poslovnaedukacija.hr
 

Prema posljednjem istraživanju za hrvatsko tržište, čak 88% ljudi, prije kupnje, potraži više informacija o proizvodu ili usluzi na internetu. Biti prisutan u digitalnom svijetu nikad nije bilo toliko važno, ne samo zbog prisutnosti nego i zbog gradnje povjerenja u tvrtku i njen proizvod.

Digitalni marketing nije važan samo zbog broja potencijalnih kupaca. Višestruko je isplativ zbog niskih troškova ulaganja, gdje čak i male tvrtke s ograničenim budžetima imaju jednake šanse na tržištu kao i ona velike. Dobrom strategijom u digitalnom marketingu moguće je ostvariti bolje rezultate nego visokobudžetnom, klasičnom marketinškom kampanjom. Možemo stoga svakako digitalni marketing nazvati čarobnjakom informacijskog doba u kojem živimo.

 No, već možete pretpostaviti da nije dovoljno samo napraviti dobru web stranicu, to je tek početak. Što nakon toga, od kuda uopće početi, kojim kanalima se predstaviti internet publici, kako im prodati svoj proizvod i kako mjeriti rezultate, tek su neka od pitanja s kojima se susreću voditelji poslovanja. Ako su neki kanali već i iskušani, digitalni marketing je promjenjiv i konstantno se razvija. Ono što je vrijedilo danas, već sutra može biti još bolje. Mijenjaju se načini oglašavanja, mijenja se kreativa, stoga je važno redovito usavršavati svoje znanje.

Poslovnaedukacija.hr, u suradnji s agencijom RedBrick, pripremila je nekoliko zanimljivih edukacija na temu digitalnog marketinga. Na edukaciji o digitalnom marketingu naučit ćete kako kreirati, za vas najbolju, strategiju, kako upravljati društvenim mrežama i oglašavati se na tražilicama i portalima, te ono najvažnije kako povećati prodaju putem interneta. Na edukaciji o Google Adwords oglašavanju, naučit ćete kako najbolje iskoristiti oglašavanje preko Google mreže, te kako mjeriti rezultate u Google Analytics programu. Brzi tečaj Facebook oglašavanja upoznat će vas sa commmunity managementom, ne samo na Facebooku, nego i na Instagramu. Kažu da je posao stručnjaka za digitalni marketing jedan od top 5 poslova u svijetu. Bez obzira želite li razvijati svoju karijeru u tom smjeru ili poboljšati vlastito poslovanje koristeći mogućnosti i prednosti digitalnog marketinga, savjetujemo da se prijavite što prije. Google Adwords edukacija kreće već za tri dana, više detalja o prijavi pronađite na poslovnaedukacija.hr ili odaberite jednu od prethodno spomenutih edukacija.

Autorica Biljana Nikolić

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Carobnjak poslovnaedukacija.hr
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Čarobnjak