Djelujmo hrabro za boljitak

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Velj
2020
28

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Politika › Djelujmo hrabro za boljitak

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
04
 
12.2019

Djelujmo hrabro za boljitak

jedine nam domovine poručio dr. Ante Simonić
Djelujmo hrabro za boljitak3 dr ante simonic kandidat za prh
 

dr. Ante Simonić, odustaje od daljnjeg sudjelovanja u izbornoj kampanji za predsjednika Republike Hrvatske.

„Zahvalan sam svim volonterima, građankama i građanima na podršci i svestranom angažmanu u procesu prikupljanja potpisa. No, prikupljanje 10 000 potpisa bila je zakonska prepreka koju ovaj put nismo mogli preskočiti. U izbore za predsjednika Republike ušao sam kao neovisan kandidat s jasnim ciljem jačanja zajedništva koje je ključno za dostojanstvo i blagostanje nacije. Nisu me vodile osobne ambicije niti interesi pojedinih skupina. Vodila me ideja da svoja postignuća i znanje stavim na raspolaganje svim hrvatskim građankama i građanima.

Siguran sam da sam u komunikacijskom prostoru koji je primarno usmjeren na raskol društva potaknuo pojedince na promjenu retorike jer rješenja se stvaraju u suradnji, a ne na međusobnim prepirkama. Prilike za razvoj Hrvatske u pluralnu demokraciju i zemlju koja može biti uzor drugima moj je cilj neovisan o kandidaturi za predsjednika, na tome ću i dalje postojano raditi kao građanin Lijepe naše.

Brojni su me prijatelji i poznanici pitali pa zašto ulaziš u borbu za koju nije izgledna pobjeda. Moj odgovor je uvijek bio jasan – bitno je djelovati pa makar bila i neizgledna finalna pobjeda jer želim pokazati da možemo ovo vrijeme beznađa promijeniti u nadu i novo stvaranje.

Nemojmo posustati graditi bolju budućnost koja potiče gospodarstvo, znanost, obrazovanje, znanje, poduzetnost, nove tehnološke iskorake, pravedno pravosuđe, poštivanje zakona i Ustava jer imamo stručnjake u svim segmentima našeg društva koji, nažalost, ne dolaze do izražaja.“ - izjavio je dr. Ante Simonić.

Dr. Simonić je pozvao sve biračice i birače da u što većem broju izađu na izbore jer, kako je rekao, to je dan kada je naša zajednička budućnost, doslovno, u našim rukama.

 „Podržimo stručnost, potaknimo rad, poštenje i zajedništvo. Djelujmo hrabro, svatko u svojim mogućnostima, za boljitak jedine nam domovine i obranimo je od sitnih privatnih interesa. Naša zemlja je bolja od svojih političara koje trebamo naučiti da dostojanstveno i odgovorno rade u interesu svojih građanki i građana.“ – zaključio je dr. Ante Simonić, međunarodno priznati znanstvenik, istaknuti diplomat i uspješan političar s vrhunskim ostvarenjima u sportu.

dr. Ante Simonić je međunarodno priznati znanstvenik, istaknuti diplomat i uspješan političar s vrhunskim ostvarenjima u sportu. Bio je saborski zastupnik, potpredsjednik Vlade i hrvatski veleposlanik u NR Kini. Doktorirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci gdje je bio i najmlađi dekan. Predavao je na brojnim sveučilištima u zemlji i inozemstvu. Danas predaje i na petnaestak najuglednijih sveučilišta diljem Kine. Šest je puta bio prvak bivše države i desetak puta prvak Hrvatske u veslanju.  

Detaljna biografija na:

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb 3 dr ante simonic kandidat za prh

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Politika › Djelujmo hrabro za boljitak