Edukacijom

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Ruj
2020
27

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Edukacijom

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
10
 
11.2016

Edukacijom

do veće plaće
EdukacijomKonferencija poslovnaedukacija profesionalni-razvoj
 

Pregovarati o boljoj plaći nije jednostavno čak ni kada skupite priličan broj činjenica koje vam idu u prilog. Grč u želucu imaju čak i oni iz kojih samopouzdanje pršti na sve strane. Jedan od načina kako steći samopouzdanje, ali i argumente pri pregovorima o plaći, između ostalog, konstantno je ulaganje u vlastito znanje i stručnost.

Osobni razvoj i ulaganje u vlastito znanje ne donosi samo benefit vama kao zaposleniku, već i cijeloj organizaciji u kojoj djelujete. Usavršavanjem ne raste samo vaša konkurentnost, već i konkurentnost tvrtke u kojoj radite. Gledajući šire, intelektualni kapital dragocjen je vama - u bojoj ste pregovaračkoj poziciji, tvrtki za koju radite – konkurentnija je, klijentima koji će dobiti kvalitetniju i profesionalniju uslugu, te zapravo društvu u cjelini. Ukratko rečeno, društveni, pa onda i poslovni rast nije moguć bez osobnog.  Upravo tu vrijednost, ulaganja u znanje, ne prepoznaju samo pojedinci koji žele napredovati u karijeri, već i tvrtke.

Za osobe koje prepoznaju vrijednost ulaganja u sebe i svoje znanje, Mapa znanja organizirala je dvodnevnu konferenciju pod nazivom «Osobni i profesionalni razvoj – alati, metode i tehnike» koja će se održati 29. i 30. studenog 2016. u Zagrebu, u hotelu Sheraton.

Konferencija je sastavljena od niza predavanja na kojima će biti predstavljeno dvadesetak raznih alata vezanih za razvoj ljudskih potencijala. Redom to su; NLP, Belbin upitnik timskih uloga, Adiz, DISC model osobnosti (persolog GmbH) i Edukator ID, The Art of Hosting conversations that matters (AoH), 360 stupnjeva, ORG-AN-LIc Tool, Inspire management, Poslodavac partner, Supervizija, Start-excite, SDI alat, CH-Q, sobe promjene, Pointsof You, Lego Serious Play, Poslovne konstalacije, Indikator stilova utjecaja, OCAI, Business Mind Mapping i Flow game.

U dva dana čak dvadeset i četiri stručnjaka podijelit će s vama svoje praktično znanje i smjernice kako se ostvariti na osobnom i profesionalnom planu, ne samo kroz predavanja već i kroz radionice s praktičnim vježbama i panel diskusije.

Ukoliko ste spremni graditi svoj put do bolje karijere, steći konkurentna znanja, te ostvariti zajedničke ciljeve s vašim poslodavcem, a to su razvoj i rast, preporučujemo vam konferenciju «Osobni i profesionalni razvoj – alati, metode i tehnike» . Informacije o drugim nadolazećim seminarima i konferencijama saznajte na Poslovnaedukacija.hr.

Napisala: Biljana Nikolić

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Konferencija poslovnaedukacija profesionalni-razvoj

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Edukacijom