HGK:Ured u Drenovcima radi punom parom

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Svi
2020
30

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › HGK:Ured u Drenovcima radi punom parom

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
29
 
06.2014

HGK:Ured u Drenovcima radi punom parom

Održan inicijalni sastanak za osnivanje građevinskog konzorcija tvrtki iz Gunje * U pripremi i katalog poduzeća s poplavljenih područja
HGK:Ured u Drenovcima radi punom paromHgk drenovci 290614
 

U HGK uredu u Drenovcima održan je inicijalni sastanak građevinskih tvrtki s područja Gunje s ciljem organiziranja konzorcija koji bi se javio na natječaj za obnovu u poplavi stradalih objekata. HGK trenutno priprema i katalog građevinskih poduzeća s područja pogođenih poplavama, koji će biti podloga za sastanak s predstavnicima Ministarstva graditeljstva, a sve kako bi se osiguralo da tvrtke sa stradalih područja sudjeluju u obnovi oštećenih objekata.

Tvrtke koje su sudjelovale na inicijalnom sastanku, a koje su zainteresirane za angažman u obnovi poplavom pogođenih područja su Slavonija gradnja d.o.o., Crnov d.o.o., OPG Josip Šokčević, Građevinski obrt Marić Gradnja, Građevinski obrt UGS-Gunja, OPG Leporiz i Vjeverica d.o.o. (Razvojna agencija općine Drenovci)

Od otvorenja HGK Ureda u Drenovcima, poslovnu infrastrukturu ureda koristilo je 30-ak poduzetnika, a ured kontaktiraju i poduzetnici iz raznih krajeva Hrvatske s interesom suradnje s poplavom pogođenim poduzećima ili rada na poplavljenim područjima. Uz usluge besplatnih telefonskih linija 0800 4226 i 0800 4227 na kojima se informacije pružaju poduzećima s poplavljenih područja, 40-ak poduzeća iz drugih krajeva Hrvatske kontaktiralo je i Centar za poslovne informacije HGK u Zagrebu s namjerom poslovnog povezivanja na područjima pogođenim poplavama.

Najveći broj upita poduzeća s poplavljenih područja odnosi se na informacije o načinima utvrđivanja štete i radu građevinske inspekcije, modelima korištenja mjera za očuvanje radnih mjesta i načinu popunjavanja obrazaca za ostvarivanje potpora te o mogućnosti uključivanja građevinskih tvrtki u procese obnove objekata. Zabilježeni su i upiti o dokumentaciji kod isporuke roba u zemlji i inozemstvu u slučaju kašnjenja izazvanog elementarnom nepogodom/višom silom. Upiti gospodarstvenika iz drugih krajeva Hrvatske odnose se na mogućnosti poslovnog povezivanja s tvrtkama na poplavljenom području i nabavi njihovih roba.

Županijska komora Vukovar i HGK Ured u Drenovcima također su stupili u kontakt s većinom tvrtki s poplavljenog područja te ih informirali o donesenim mjerama za pomoć tvrtkama s ovog područja. Sve tvrtke također su kontaktirane kako bi ispunile upitnik o procjeni šteta čiji je postupak još u tijeku. HGK Ured distribuirao je i brojne druge informacije stanovništvu stradalom od poplava, a koje nisu nužno bile vezane za poslovanje tvrtki jer se u ured javljaju i obrti, OPG-i te fizičke osobe.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Hgk drenovci 290614
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › HGK:Ured u Drenovcima radi punom parom