Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Srp
2020
08

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
23
 
09.2019

Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti

u neograničenoj tarifi i emotivnom kampanjom obilježava Međunarodni tjedan gluhih
Hrvatski Telekom donosi nove pogodnostiLjubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet
 

·        Još većim pogodnostima za korisnike tarife Neograničena i emotivnom marketinškom kampanjom, Hrvatski Telekom je obilježio Međunarodni dan znakovnih jezika i Međunarodni tjedan gluhih

·        Za sve korisnike koji se na Neograničenoj tarifi u obitelji Magente 1 odluče na kupovinu najnovijih Samsung pametnih telefona, Hrvatski Telekom je pripremio uređaje Samsung Galaxy A10 te Samsung Galaxy Watch 42 LTE potpuno besplatno

Neograničeni internet zasigurno pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje, komunikaciju, dijeljenje i stvaranje novih iskustava. Pristup neograničenim mogućnostima koje tehnologija pruža nužan je kako bi se svi, bez iznimke, osjećali sigurno i kako ne bi zaostajali za svijetom koji se neprestano mijenja. Upravo je iz tog razloga Hrvatski Telekom emotivnom marketinškom kampanjom pod nazivom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet“ pokazao koliko pristup najnovijim tehnologijama i neograničenoj komunikaciji ima utjecaj na poboljšanje kvalitete života svih pripadnika društvene zajednice.

Zato je Hrvatski Telekom uveo nove pogodnosti za sve ljubitelje neograničene komunikacije putem najbržeg interneta, na najboljoj mreži. Neograničena tarifa sada donosi neograničene mogućnosti svim članovima kućanstva unutar Magente 1 – uključivanjem svake nove Neograničene tarife, iznos pojedine se smanjuje za deset kuna. Tako će jedna Neograničena u Magenti 1 i dalje iznositi 199 kuna, ukoliko se u kućanstvu nalaze dvije Neograničene tarife, svaka će iznositi 189 kuna, a za tri iste tarife korisnik će izdvojiti po 179 kuna. Neograničena će i dalje sadržavati pogodnost korištenja interneta bez ograničenja podatkovnog prometa, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.

Uz izvrsne pogodnosti same tarife, Hrvatski Telekom je za sve korisnike Neograničene tarife u obitelji Magente 1 pripremio i izvrsnu ponudu pametnih uređaja. Uz svako produljenje ugovora na Neograničenoj i kupovinu Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja, dolazi i sat Samsung Galaxy Watch 42 LTE na poklon. Ukoliko se pak ovi korisnici odluče na kupovinu Samsung Galaxy S10 ili S10e uređaja, dobivaju i Samsung Galaxy A10 potpuno besplatno.

Ovom kombinacijom najnovijih pogodnosti u Magenti 1, atraktivnim pametnim uređajima po najpovoljnijim cijenama i kampanjom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni Internet“ Hrvatski je Telekom obilježio Međunarodni dan znakovnih jezika i Međunarodni tjedan gluhih.

Više informacija o ovoj ponudi potražite na l

inku.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti