Kako se motivirati

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:59
Ožu
2020
28

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Kako se motivirati

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
18
 
11.2016

Kako se motivirati

i dati svoj maksimum svaki dan
Kako se motiviratiPoslovnaedukacija.hr -motivacija (1)
 

Ne poznajemo niti jednu osobu koja barem jednom nije iskusila pad motivacije. To su oni dani kada vam je teško ustati iz kreveta, nemate volje za ništa i sve vam je teško. To i nije toliki problem ukoliko vas takvo raspoloženje uhvati za vikend. No, što kada ste vođa tima čija je motivacija upravo na takvoj razini, a rokovi vam «pušu» za vratom. Ma čak i da situacija nije alarmantna, jednostavno znate da suradnja članova tima može biti bolja, efikasnija i produktivnija.

U situacijama, poput gore opisane, motivaciju često izvlačimo iz «pete», osjećamo se kao da druge članove tima primoravamo da daju više, a nakon što projekt završi osjećamo se «iscijeđeno». Dobra vijest je da postoji jednostavnije, ugodnije i trajno rješenje koje se može primjeniti odmah.

Da bi svaki član tima mogao dati svoj maksimum, glavni preduvjet je upravo motivacija. Motivacija je nužna za postizanje uspjeha kako na osobnom području, tako i u bilo kojoj vrsti poslovnog, sportskog, umjetničkog ili bilo kojeg drugog okruženja. Ukratko, možemo reći da je zadovoljstvo korijen svih ljudskih motiva. Jesu li članovi vašeg tima zadovoljni? Kad saznate što ih motivira i što ih čini zadovoljnima, pronašli ste recept za uspješan timski rad, odnosno uspjeh projekta.

Da biste mogli motivirati tim, trebate osvijestiti i vlastitu motivaciju, kao i sve ostale faktore koji na nju utječu. Sigurno ste čuli za izreku kako je dobra priprema polovica obavljenog posla. Priprema je, također, jedan od faktora koji utječu na motivaciju.

Kada jednom spoznate motivacijski potencijal svog tima, tu su razni alati koje možete primjeniti kako biste i ostvarili maksimalan potencijal. Od kud da krenete s promjenama i kako da promjenite pristup, naučit ćete na jednodnevnom treningu u organizaciji Educamixa. Kroz predavanje i vježbe, osvijestit ćete svoju ulogu vođe tima, prepoznati što motivira ljude oko vas, kao i izvore motivacije, spoznati razne alate motiviranja, te ih naučiti primjenjivati u svakodnevnom poslovanju, kao i još mnogo toga.

Trening će održati Boris Balent, mag.psych. 25. studenog, s početkom u 9:00 do 16:30, u Zagrebu. Detaljnije informacije o treningu možete pogledati na Motivacija zaposlenika i samomotivacija i ostvariti popust od 10%.

Koje vam još zanimljive edukacije nudi prva online trgovina  znanja možete pogledati na Poslovnaedukacija.hr

Piše: Biljana Nikolić

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Poslovnaedukacija.hr -motivacija (1)

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Kako se motivirati