Lucija Miletić

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:51
Ruj
2020
18

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Lucija Miletić

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
11
 
12.2019

Lucija Miletić

najbolja plesačica plesnog natjecanja Mia Čorak Slavenska
Lucija MiletićLucija miletic2
 

 Lucija Miletić iz Umjetničke plesna škola Silvije Hercigonje iz Zagreba najbolja je plesačica 13. hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska kojeg je organizirala Hrvatska glazbena mladež, a najperspektivnija plesačica je Nela Krapinec iz Plesne škole Fortunat Pintarić iz Koprivnice.

Mlade plesačice i plesači suvremenog plesa natjecali su se u više kategorija prilagođeno dobi. Prvo mjesto u B kategoriji, u kojoj su se natjecali mladi plesači i plesačice u dobi od 11 do 13 godina osvojila je Ema Begić iz Plesne škole Fortunat Pintarić iz Koprivnice. Drugo mjesto B kategorije pripalo je Franki Ljubić, a treće mjesto Tari Medar, obje plesačice pohađaju Umjetničku plesnu školu Silvije Hercigonje u Zagrebu.

U C kategoriji, dob plesača i plesačica od 14 do 15 godina, prvo mjesto pripalo je Luciji Miletić iz Umjetničke plesne škole Silvije Hercigonje iz Zagreba, drugo mjesto Ines Borić iz Plesne škole Franje Lučića iz Velike Gorice, a treće mjesto Petri Majić iz Umjetničke plesne škole Silvije Hercigonje iz Zagreba.

U D kategoriji natjecali su plesači i plesačice s više od 16 godina. Prvo mjesto D kategorije osvojila je Lara Andrić iz Umjetničke plesne škole Silvije Hercigonje iz Zagreba, a drugo mjesto pripalo je Niki Vlahović. Treće mjesto D kategorije pripalo je Anđeli Marković iz Umjetničke plesne škole Silvije Hercigonje iz Zagreba.

Plesno natjecanje Mia Čorak Slavenska održano je u zagrebačkom Centru za kulturu Trešnjevka, a u žiriju su bili Zagorka Živković, predsjednica žirija, Desanka Virant, Jasna Čižmek Tarbuk, Mirjana Preis  i Ana Jurić.

Mentori mladih plesačica i plesača bili su Aleida Viduka, Dora Magdalenić Vincek, Eleonora Magdalena Vrdoljak, Emerencijana Rebić, Eva Pavlinušić Vilus, Ilijana Lončar, Lucija Miletić, Lucija Zalović, Marija Matković, Marta Habulin, Mia Zalukar, Mirjana Brdsko, Mirna Čerkuč, Nika Vlahović, Nikolina Dolfić, Olga Vilić, Tanja Pavošević i Zvonko Kvesić. Voditelji projekta natjecanja su Dinko Bogdanić i Desanka Virant.

„Cilj nam je kroz vrhunske programe i natjecanja biti podrška mladima te poticati svestrani razvoj i unapređenje svih oblika kulturnih sadržaja za djecu i mladež. Druženje djece i mladih na ovakvim događanjima brusi njihove talente ali i stvara nova, dugogodišnja prijateljstva te kvalitetne socijalno-društvene spone koje su baza za razvoj djece.“  – izjavila je Dubravka Dujmović Kušan, glavna tajnica Hrvatska glazbene mladeži.

Natjecanje su, uz Hrvatsku glazbenu mladež i Centar za kulturu Trešnjevka,  podržali Grad Zagreb, Tis Grupa, Art Hill, Obnomika, Gallo te Zigante. 

hgm.hr 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Lucija miletic
  • Zagreb Lucija miletic2
  • Zagreb Plesacice i plesaci mcs

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Lucija Miletić