Marie-Luise Dött - zastupnica u Bundestagu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Pro
2019
09

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › Marie-Luise Dött - zastupnica u Bundestagu

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
17
 
02.2018

Marie-Luise Dött - zastupnica u Bundestagu

na kongresu poduzetnica u Zagrebu, 08. 03. 2018
Marie-Luise Dött - zastupnica u BundestaguMarie luise dott foto promo
 

Kongres poduzetnica Zagreb 08. 03. 2018

Marie-Luise Dött, zastupnica vladajućeg CDU-a u Bundestagu i ugledna njemačka poduzetnica - VIP predavačica najvećeg okupljanja žena u biznisu jugoistočne Eurpe

Finalizacija priprema za Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, koji će se po treći puta održati u Zagrebu na Dan žena 08. ožujka 2018, kao najveće okupljanje žena u biznisu jugoistočne Europe ugostit će ove godine gospođu Marie-Luise Dött, zastupnicu vladajućeg CDU-a u njemačkom Bundestagu.

Marie-Luise Dött održat će motivacijsko predavanje na Kongresu i time otvoriti radni dio naše manifestacije, govoreći kako je uspješno spojila u svojoj učinkovitoj i svestranoj karijeri poduzetništvo i visoku politiku, u kojoj upravo ove godine obilježava 20 godina kontinuiranog zastupničkog staža.

Od 2001. do kraja 2017. VIP predavačica Kongresa poduzetnica Marie-Luise Dött obnašala je dužnost predsjednice saveznog Udruženja katoličkih poduzetnika Njemačke koje broji više od 1.200 članova poduzetnica i poduzetnika te menadžera. Članica je nacionalnog vodstva "Udruženja malog i srednjeg poduzetništva i gospodarstva" unutar vladajuće frakcije u Njemačkoj, CDU/CSU. Zastupnica Dött je gemologinja i procjeniteljica dijamanata, obiteljska poduzetnica i vlasnica proizvodnje nakita od dragog kamenja.

Na Kongresu poduzetnica, kojemu je Zagreb domaćin 08. 03. 2018., (City centar Plaza) očekujemo 500 poduzetnica iz svih krajeva Hrvatske, uz gošće i goste iz jugoistočne Europe.

Treći je to puta da se upravo u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba, uz pokroviteljstvo predsjednice RH gđe Kolinde Grabar Kitarović, na jednom mjestu okupljaju žene koje svoju egzistenciju osiguravaju na realnom tržištu te marljivo i neumorno potiču žensko poduzetništvo prema rastu i razvoju.

Država partner ovogodišnjeg Kongresa je Bosna i Hercegovina, a regionalna partnerska organizacija je Regionalne asocijacije poduzetnica Poslovna žena iz Sarajeva.

Ove godine po drugi puta će se na Kongresu uručiti i Povelja – grad prijatelj ženskog poduzetništva koju će dobiti gradovi Vukovar, Pakrac i Petrinja, kao i njihovi gradonačelnici za svestranu potporu i suradnju na provedbi projekata jačanja poduzentištva koje kreira i provodi naša asocijacija.

Središnja tema ovogodišnjeg Kongresa je „Uspješne poduzetnice – izvor naše motivacije ili frustracije!“, a svi sadržaji kongresa su u cijelosti besplatni i kongres nema kotizacije.

Ciljevi Kongresa su u prvom redu poticanje i osnaživanje žena za pokretanje poduzetničkih aktivnosti, razmjena znanja i iskustva, umrežavanje i zajednički rad poduzetnica, poticanje gospodarske suradnje među vlasnicama tvrtki i obrta, ali i našim kolegama kako u Hrvatskoj, regiji, ali i šire te poticanje konkurentnosti i izvrsnosti korištenjem novih tehnologija. Kongres poduzetnica Hrvatske i regije predstavlja platformu za razmjenu iskustava, stvaranje poslovnih kontakata, povezivanje i unapređenje poslovne mreže poduzetnica, kako bi im pristup i opstanak na tržištu država iz kojih dolaze, ali i regije bio što kvalitetniji, a put do željenog poslovnog uspjeha što izvjesniji.

Primarno se Kongres organizira u cilju smanjenja marginaliziranosti žena u poslovnom svijetu i njihove diskriminacije u društvenom djelovanju.

U sklopu Kongresa poduzetnica bit će po drugi puta upriličeno i izlagačko događanje „Poduzetnički sajam“ na kojem će poduzetnice iz cijele Hrvatske, ali i regije predstaviti i promovirati svoje poslovne aktivnosti i sadržaje.

(prijave se obavljaju putem službene internetske stranice www.kongres.poduzetnica.hr)

(video razglednicu s prošlogodišnjeg Kongresa održanog u Zagrebu možete pogledati na ovom linku https://youtu.be/o3RoMn1YlWI)

Kongres poduzetnica još će jednom na Dan žena 08. ožujka 2018. na jednom mjestu okupiti u iznimnom broju okupiti vlasnice tvrtki i obrta koje marljivo i neumorno potiču žensko poduzetništvo prema rastu i razvoju u ovom dijelu Europe, pokazujući o kojoj iznimnoj rastućoj gospodarskoj snazi je riječ.

Bez partnera, pokrovitelja i sponzora ne bi bilo ni Kongresa poduzetnica

Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, najveće poslovno okupljanje poduzetnica u ovom dijelu Europe od kada postoji tržišna ekonomija, 08. 03. 2018 – Zagreb, City Plaza kongresni centar kojega organizira Virutalni ženski poduzetnički centar i Grad Zagreb u partnerstvu svestrano podupiru i pomažu:

Pokrovitelji Kongresa

Turistička zajednica grada Zagreba

Konrad Adenauer Zaklada

Hrvatska gospodarska komora

Gradovi Vukovar, Nova Gradiška, Pakrac, Sinj i Petrinja

Međimurska i Varaždinska županija

Dijamantni sponzor

METROTEKA d.o.o. Zagreb 

Zlatni sponzori

EXPERT PRODUCT d.o.o. Zaprešić

Magis Tim d.o.o. Zagreb

ProConventa d.o.o. Zagreb

Kontoar d.o.o. Nova Gradiška

ČIP Sistemi d.o.o. Sarajevo 

Srebrni sponzori

Zagrebačka banka d.d. Zagreb

Wüstenrot stambena štedionica d.d. Zagreb

Robert Bosch d.o.o. Zagreb

Poliklinika Nado Fizio Medico centar Osijek 

ATLANTIDA Boutique Hotel Rogaška Slatina

Nova generacija softvera d.o.o. Zagreb

MINT IT d.o.o. Zagreb

IMAVES d.o.o. Zagreb

Studio 5 do12

PRESS CLIPPING d.o.o. Zagreb

AERO Print d.o.o. Ljubljana & Zagreb

Produkt Bastal d.o.o. Novo Čiče 

Sponzori

SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA

dr. Mirjana Semenić Rutko Vukovar

Tim Kabel d.o.o Sesvete

Kemoboja Dubrava d.o.o. Zagreb

Ecolan d.o.o. Sisak

Combis d.o.o. Zagreb

Doba Business school Maribor

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Marie luise dott foto promo

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › Marie-Luise Dött - zastupnica u Bundestagu