Najranjiviji stradaju

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Lip
2020
04

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Politika › Najranjiviji stradaju

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
13
 
05.2020

Najranjiviji stradaju

u HDZ-ovoj igri mačke i miša
Najranjiviji stradajuDavid bregovac predsjednik hrvatski laburisti-stranka rada
 

Ostaju bez posla radnici u školama, domari, čistačice, pedagozi, psiholozi, .. jer nitko iz resornih ministarstava ne trza kako bi im produljili ugovore koji su sklopljeni na određeno vrijeme.

Prema javljanju Glasa Istre, radnicima se u školama koji su potpisali ugovor na 60 dana prije korona pandemije neće potpisati ugovor na neodređeno, iako su nužno potrebni djeci kako bi i dalje škole funkcionirale.

 

„Djela govore više od riječi. Ovakvim postupcima prema nenastavnom osoblju Vlada RH jasno i glasno laže kad kaže da su im bitna djeca i radnici. U HDZ-ovoj igri mačke i miša, stradaju najranjiviji, a resorna ministarstva glume gljive.“oštro poručuje David Bregovac, predsjednik Laburista.

Nitko ne želi preuzeti odgovornost što će radnici ostati na cesti, ni Ministarstvo financija niti Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Pritom, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije šakom i kapom dijele novce građanki i građana kako bi kupili izbornu pobjedu.

„Imamo novo normalno, ali novo nenormalno HDZ okrutno nameće godinama, a posebno sad u vrijeme korona pandemije i potresa u Zagrebu. Drage radnice i radnici, budite glasni, javite nam se, priključite nam se jer ovim razornim politikama moramo stati na kraj za dobro svih nas i naše djece. Za HDZ ni Isus na križu nije svet jer vas neumoljivo razapinju godinama!“ – zaključio je Bregovac.

David Bregovac, rođen u 1974. godine u Rijeci, oženjen i otac dviju djevojčica. Načelnik je Općine Fužine od 2017. gdje je ujedno i nastanjen. Predsjednik je Hrvatskih laburista – stranke rada od 2017. godine. Radio je u 3. Maj brodogradilištu. Bio je aktivan u Sindikatu  Istre, Kvarnera i Dalmacije, a od 2014. godine postaje sindikalni povjerenik 3. maja. Bio je Član prvog Izvršnog odbora Podružnice Primorsko-goranske županije koja je osnovana početkom 2011. godine, član izvršnog odbora ogranka Rijeka od 2012. godine, povjerenik Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Primorsko – goranske županije 2014., te izabran za predsjednika Županijske organizacije Hrvatskih laburista-Stranke rada 2015. g. Bio je županijski vijećnik Hrvatskih laburista – Stranke rada Primorsko – goranske županije u mandatu od 2013-2017. godine, te član Odbora za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja Primorsko-goranske županije.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb David bregovac predsjednik hrvatski laburisti-stranka rada
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Politika › Najranjiviji stradaju