Ninu odobrenje za uporabu loga romantične destinacije Europe

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Srp
2020
11

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › Ninu odobrenje za uporabu loga romantične destinacije Europe

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
15
 
02.2016

Ninu odobrenje za uporabu loga romantične destinacije Europe

...
Ninu odobrenje za uporabu loga romantične destinacije EuropeNin-romanticna-desrtinacija
 

Da je Nin romantični gradić zbog svojeg zemljopisnog položaja dosada su potvrdili mnogi. Pješčana laguna u kojoj se Nin smjestio oblikovala je povijesni poluotok, danas otočić, gdje se nalazi starogradska jezgra s ostatcima i svjedočanstvima civilizacije tijekom 3000 godina trajanja Nina. Upravo je taj atraktivan prostor često bio kulisa brojnim manifestacijama, a posjetitelji mu često dodjeljuju pridjev romantični.

Nin je poznat kao jedan od najstarijih gradova na Mediteranu i prva prijestolnica Hrvata, a marketinški je već turističkoj publici prepoznatljiv kao najstariji hrvatski kraljevski grad, "hrvatski Betlehem" , EDEN – europska destinacija izvrsnosti 2010., a od protekle godine započelo je s brendiranje Nina kao  najromantičnije destinacije Europe. Kako je došlo do toga?  Od veljače 2015. Nin s ponosom nosi titulu najromantičnije destinacije Europe  dodijeljene od europske organizacije EBD „European best destinations“ i od tada se nalazi između 48 odabranih. Uoči praznika Valentinova 2016. od Maximiliena Lejeune, direktora organizacije EBD primljeno je u Ninu odobrenje za korištenje službenog loga romantične destinacije Europe.

Emil Ćurko gradonačelnik Grada Nina ujedno i predsjednik Turističke zajednice Grada Nina rekao je: "Upravo primljeni službeni logotip koristiti će i Grad Nin i Turistička zajednica Grada Nina i poduzeće Nin turizam u svim svojim promidžbenim alatima u cilju privlačenja što većeg broja turista u najstariji hrvatski kraljevski grad, a posebno onih koje privlače romantične destinacije."

Marija Dejanović, direktorica Turističke zajednice Grada Nina rekla je: "Raduje dobivanje službenog loga "Nin – najromantičnija destinacija Europe" kojeg ćemo upotrijebiti u svim našim marketinškim off i on-line aktivnostima te ćemo nastaviti sa započetim brendiranjem Nina kao najromantičnijeg mjesta Europe koji svaki turista mora bar jednom u svom životu posjetiti."

Inače Europska organizacija EBD „European best destinations“ provodi istraživanja tržišta te istraživanja socijalnih mreža, organizira izbor najboljih odredišta u Europi na godišnjoj razini te se bavi promidžbom europskog turizma. Pored najboljih i najromantičnijih destinacija s EBD organizacijom kroz njihov Internet portal možete imati pri ruci informacije o najboljim plažama, najboljim ljetnim glazbenim festivalima, najboljim skijalištima, najboljim Božićnim sajmovima, najboljim skrivenim draguljima i ponajboljim turističkim idejama Europe. Njihov Internet portal preporuča da bez obzira želite li učiniti kratki posjet ili duži boravak, iskusite bogatstvo i ljepotu Europe kroz više od 350 lokacija koji pripadaju tzv. kremi europskog turizma.

Inače spomenuta europska organizacija kako je navedeno na godišnjoj razini također provodi izbor za najbolju europsku destinaciju, a podsjetimo da trenutno u izboru za 2016. konkurira predstavnik Hrvatske naš Zadar.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Nin-romanticna-desrtinacija
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › Ninu odobrenje za uporabu loga romantične destinacije Europe