OPATIJA: Dani hrvatskog turizma 2014.

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Svi
2020
30

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › OPATIJA: Dani hrvatskog turizma 2014.

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
23
 
09.2014

OPATIJA: Dani hrvatskog turizma 2014.

Središnji godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, ove će se godine održat u četvrtak i petak 16. i 17. listopada u kolijevci europskog i hrvatskog turizma – Opatiji, koja slavi 170 godina organiziranog turizma
OPATIJA: Dani hrvatskog turizma 2014.Dani turizma 230514
 

Tradicionalni susret turističkih djelatnika koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika, organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica, a i ove će se godine raspravljati o zanimljivim temama te će biti održan i tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH.

Svečana dodjela nagrada u akcijama „18. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014.“ Hrvatske gospodarske komore te “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu 2014.” i „Hrvatska turistička nagrada“ Hrvatske turističke zajednice odvijat će se tijekom dvije večeri (16. i 17. listopada).

Akcijom “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ potiče se konkurentnost i podizanje razine kvalitete ponude proizvoda i usluga tvrtki i pojedinaca u turističkom sektoru hrvatskog gospodarstva. Nominacijom i dodjelom nagrada i priznanja najboljim turističkim destinacijama, hotelima, kampovima, marinama, plažama, kao i istaknutim pojedincima i institucijama stvara se pozitivna kompetitivnost na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. Akcija „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ tradicionalno se provodi uz pomoć strukovnih udruga, Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženja Hrvatske, te Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Udruženja marina pri HGK i Ministarstva zaštite okoliša i prirode, a od prošle godine akciji ocjenjivanja destinacija pridružila se i Hrvatska turistička zajednica.

Vizualno rješenje priznanja pod nazivom “18. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014.” izradila je tvrtka Imago.
Rješenje je izvedeno pomoću palete lepršavih boja koje simboliziraju sve vizualne aspekte našeg turizma. Boje su korištene u dizajniranju samog cvijeta, kao i simbola pojedinih kategorija u kojima se priznanje dodjeljuje.

Za vrijeme manifestacije „Dani hrvatskog turizma“ Hrvatska gospodarska komora tradicionalno organizira i 14. po redu „Hrvatski turistički forum“. Tema ovogodišnjeg Foruma „Trendovi i digitalni izazovi u turizmu“usmjerena je na predstavljanje inovacija u turističkoj industriji kroz tematizirana predavanja renomiranih međunarodnih stručnjaka iz područja znanosti i gospodarstva.

Svoje sudjelovanje na Forumu potvrdili su dr. Luiz Moutinho, osnivač marketing katedre Sveučilišta u Glasgowu, nositelj novootvorene katedre MBA u turizmu pri IEDC Bled, autor čak 27 knjiga o marketingu i vrhunski predavač, dr. Rodofo Baggio, profesor Sveučilišta Bocconi iz Milana i jedan od začetnika korištenja ICT tehnologija u turizmu Italije i svijeta te g. Philip Weiss, vlasnik i direktor ZN Digital Consulting, ekspert u digitalnom marketingu čiji su klijenti države i međunarodne korporacije. Uvodnu prezentaciju na Forumu održat će prof.dr. Drago Ružić sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku, stručnjak u području primjene novih tehnologija u turizmu koji će nas suočiti s rezultatima istraživanja o korištenju novih tehnologija u turizmu na razini Hrvatske, što nije samo tema ovogodišnjeg Foruma već i Dana hrvatskog turizma.

On line prijave za sudjelovanje na manifestaciji Dani hrvatskog turizma otvorene su 8. rujna na web stranici Ministarstva turizmahttp://www.mint.hr/default.aspx?id=4846

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Dani turizma 230514
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › OPATIJA: Dani hrvatskog turizma 2014.