Poklonite ovih blagdana

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
13:59
Tra
2020
06

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Poklonite ovih blagdana

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
02
 
12.2016

Poklonite ovih blagdana

svom djetetu ono najvrjednije – ZNANJE!
Poklonite ovih blagdanaVolim uciti
 

Kraj je godine i uskoro kreću zimski praznici. U ovom trenutku razmišljamo o tome kako tekuću godinu što uspješnije završiti i kako što kvalitetnije iskoristiti praznike. Kraj polugodišta ili školske godine, ali i općenito školske obaveze, najčešće su stresne zbog velike količine informacija koja djeca trebaju usvojiti u kratkom vremenu, a na način koji im nije u potpunosti prilagođen. Pričamo, naravno, o «bubanju» napamet. Malo je vjerojatno da možemo očekivati da će se školski program i način rada ubrzo promijeniti,  međutim možemo školarcima pomoći da umjesto linearnog „bubanja“ napamet, prirodnim tehnikama učenje pretvore u samostalno, zanimljivo mapiranje i usvajanje gradiva. No, metoda ovakvog učenja ne pridonosi samo djeci već i roditeljima koji više neće morati sjediti satima uz svoju djecu, učeći s njima.

Tvrtka Scarabei d.o.o. u suradnji sa školom stranih jezika West End organizira edukativnu radionicu pod nazivom «Volim učiti» za sve osnovnoškolce. Edukativni program podijeljen je u tri dana po četiri školska sata kako bi se zadržala visoka razina koncentracije pri usvajanju novog znanja, te kako bi školarci imali vremena usvojiti ovu novu tehniku učenja. Na interesantan i djeci primjeren način, osnovnoškolci će na radionici naučiti kako mozak pamti, kako mogu pamtiti brže, bolje i učinkovitije, koje su tehnike pamćenja, što su mentalne mape i kako ih izgraditi te kako dugoročno zapamtiti gradivo, a sve kroz zabavne i kreativne, praktične primjere. Na kraju će proći i kviz znanja, te proslaviti stečeno znanje prigodnom diplomom.

Radionica je predviđena za sve osnovnoškolce i organizirana je u dvije grupe - za djecu od prvog do četvrtog razreda, te za djecu od petog do osmog razreda. Po dvije radionice za svaku od grupa održat će se u prvom terminu od 27. 12.- 29.12.2016. te u drugom terminu od 02.01.- 04.01.2017. godine. Radionica «Volim učiti» usvajanje je metode učenja koja će djeci pomoći u svakom daljnjem koraku školovanja, od osnovne škole, do fakulteta, pa čak i šire od toga. Mentalne mape vrlo su korisne i u poslovanju, te u svakodnevnom životu. Radionice održava već 11 godina licencirana trenerica (BLI) Mentalnih mapa Vesna Odobaša. Što su mentalne mape možete pročitati u jednom od naših prijašnjih tekstova.

Prijavite svoje najmlađe do 15. prosinca i ostvarite promotivni blagdanski popust.

piše: Biljana Nikolić

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Volim uciti

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Poklonite ovih blagdana