Predstavljanje knjige Škola trenera

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
16

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Nova knjiga › Predstavljanje knjige Škola trenera

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Trenutno nema povezanih sadržaja
Zadnje vijesti
22
 
11.2019

Predstavljanje knjige Škola trenera

Interni treneri imaju sve više posla
Predstavljanje knjige Škola treneraTihana dragicevic, marijana simundza golemac i dr. sc. diana tomic
 

U Zagrebu predstavljena knjiga Škola trenera autorice Tihane Dragičević, namijenjena svima koji drugima trebaju prenositi znanje, vještine i motivaciju. Suvremeni profesori u svoj rad uključuju trenerske metode

Poslovi današnjice traže svladavanje novih znanja i vještina, pa mnoga poduzeća sve veću važnost pridaju internim treninzima. Kako bi treneri zaposlenicima što uspješnije prenosili znanje, vještine i motivaciju, Tihana Dragičević napisala je knjigu Škola trenera.

Knjiga pojašnjava tko su treneri, a tko polaznici. Velika se pozornost pridaje komunikacijskim vještinama, ali i predstavljanju alata kojima se trebaju služiti suvremeni treneri.

„Posebno vrijedna područja su ona koja obrađuju kako se nositi s otporom polaznika, ali i kako razvijati motivaciju. Naime, recentna znanstvena istraživanja pokazuju kako svatko ima svoj osobni okidač za motivaciju. Treneri su ti koji ga trebaju znati otkriti i pravilno koristiti“, kazala je urednica knjige Marijana Šimundža Golemac na njezinu predstavljanju.

Dr. sc. Diana Tomić, predavačica na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, istaknula je kako autorica knjigom daje veliki doprinos razvoju hrvatske trenerske zajednice. Dodala je kako je riječ o autentičnoj knjizi stvaranoj iz prakse autoričina rada s trenerima.

Škola trenera priručnik je za sve koji razvijaju trenerske vještine, ali i podsjetnik iskusnim trenerima kako uspješno voditi sve faze treninga. Knjiga promiče kulturu učenja odraslih na način koji doprinosi dobrobiti pojedinca, poduzeća te društva u cjelini. Pritom je iznimno važno, kazala je autorica knjige, da učitelji žude za povratnom informacijom svojih učenika o kvaliteti poučavanja.

„Škola trenera veliku pozornost pridaje iskustvenom učenju te učenju kroz igru. Za stjecanje novog znanja izuzetno je važna uključenost u iskustvo. Učenje kroz igru je metoda koja koristi elemente igre kako bi se potaknule inicijativa, kreativnost i zabavna primjena naučenog. Pritom nam se oslobađaju dopamin i endorfin – hormoni sreće, ali i pamćenja. Moderni profesori prigrljuju ove trenerske metode jer nove generacije traže nove učinkovite načine prijenosa znanja“, kazala je autorica knjige Škola trenera Tihana Dragičević.

Gordana Kadoić, stručnjakinja za razvoj poslovanja, rekla je kako ju je Škola trenera naučila kako se pripremiti za polaznike koji su navikli na različite stilove učenja.

Autorica knjige Tihana Dragičević koja se danas bavi poučavanjem trenera u tvrtki Elevate, radila je na razvoju ljudi u vodećim svjetskim korporacijama poput Allianza i Bayera. Nakon što je stekla veliko međunarodno iskustvo, odlučila se iz Nizozemske vratiti u Hrvatsku te ovdje raditi na razvoju kadrova. Fakultetsku profesorsku diplomu u međuvremenu je nadogradila i međunarodnim certifikatima za trenere i coaching.

Na promociju knjige Škola trenera došli su mnogobrojni bivši i sadašnji polaznici edukacija Tihane Dragičević. Među njima najviše ih je bilo iz odjela upravljanja ljudskim potencijalima. Složili su se da imaju sve više posla, pa je i njima kontinuirano stjecanje novih znanja i vještina nužnost.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Tihana dragicevic
  • Zagreb Tihana dragicevic, marijana simundza golemac i dr. sc. diana tomic
  • Zagreb Predstavljanje knjige skola trenera
  • Zagreb Knjiga skola trenera
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Nova knjiga › Predstavljanje knjige Škola trenera