Ralu posato član PLAN Europe

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
07:59
Ruj
2020
23

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Hrvatska u EU › Ralu posato član PLAN Europe

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
09
 
12.2014

Ralu posato član PLAN Europe

Ralu Logistika postala je članica PLAN Europe, udruge 7 velikih logističkih kompanija koje zajedno imaju 900 vozila i teritorijalno podijeljenih tako da svaka od članica može pružiti potpunu logističku podršku farmaceutskoj industriji na području cijele Europe. Ralu Logistika vlastitom infrastrukturom pokriva regiju jugoistočne Europe
Ralu posato član PLAN EuropeRalu-europa
 

Ralu Logistika postala je članica PLAN Europe (Pharma Logistics Alliance Network) udruge - mreže 7 europskih logističkih kompanija koje zajedničkim djelovanjem, po najnovijim GDP Pharma standardima, pružaju potpunu logističku podršku farmaceutskoj industriji na području cijele Europe. Udruga okuplja vodeće europske logističke kompanije iz Belgije, Danske, Irske, Poljske, Francuske, Španjolske te Ralu iz Hrvatske i Srbije.

Osobina udruge je da članice posjeduju vlastitu logističku infrastrukturu – više od 900 vozila tegljača sa pet validiranih cross dock platformi širom Europe – sve GDP Pharma certificirane. Svaka od članica zadužena je za organizaciju operacija na određenom području a Ralu Logistika je zadužena za osiguranje logističke usluge u regiji jugoistočne Europe.

„Ralu u posljednje vrijeme bilježi značajan rast u prijevozu i logistici farmaceutskih proizvoda što ujedno potvrđuje fokusiranost naše kompanije na prijevoz visokovrijednih i zahtjevnih roba, ali i na suradnju s klijentima najviših kvalitativnih i sigurnosnih zahtjeva“, rekao je predsjednik Uprave Ralu Logistika Zvonimir Šćurec.

PLAN Europe udrugu čine, osim Ralu Logistike, tvrtke Essers iz Belgije, Nolan Transport iz Irske i UK, Bech-Hansen&Studsgaard iz Danske, Thermo Logistics iz Poljske, Tresserras iz Španjolske i Gandon iz Francuske.

Sve ove logističke kompanije specijaliziraju se za logistiku farmaceutskih proizvoda i obvezali su se na vrlo visoke grupne standarde kvalitete koje propisuje PLAN Europe, kao što su 24/7 proaktivno praćenje temperature i pozicije vozila, validacija sve opreme, poštivanje standarda kvalitete i temperaturnih uvjeta tijekom cijelog opskrbnog lanca, visoki sigurnosni zahtjevi te posvećeno i dobro obučeno osoblje. PLAN Europe udruga osigurava stratešku prisutnost u Europi, a u mogućnosti je klijentima ponuditi prijevoz, skladištenje i distribuciju za potrebe farmaceutske industrije, od jedne palete do pune prikolice, u cijeloj Europi, u zemljama bivših sovjetskih republika i na području sjeverne Afrike.

Ralu Logistika je vodeća nezavisna regionalna logistička kompanija u segmentu hladnog lanca koja na jednom mjestu pruža logističko rješenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mjesto. Ralu Grupa ima tvrtke u tri zemlje (Hrvatska, Srbija, Mađarska) i više od 300 zaposlenih, a s više od 180 najmodernijih vozila u mogućnosti je pružiti usluge transporta na cijelom području Europe i Rusije.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Ralu-europa
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Hrvatska u EU › Ralu posato član PLAN Europe