Spektakularno otvaranje prijava

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
07:10
Srp
2020
02

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Sport › Spektakularno otvaranje prijava

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
10
 
03.2019

Spektakularno otvaranje prijava

za 28. Zagrebački maraton
Spektakularno otvaranje prijavaZagrebacki marathon
 

Na Međunarodni dan žena, otvorili smo prijave za 28. Zagrebački maraton koji će se održati 13. listopada 2019. sa startom i ciljem na Trgu bana Josipa Jelačića. Dan ranije, 12. listopada 2019. održati će se dječije utrke na Trgu bana Josipa Jelačića sa startom u 10 sati.

Zagrebački maraton je i ove godine odlučio darovati sve naše drage trkačice za promotivnom startninom od 75 kn na sve individualne utrke Zagrebačkog maratona. Iskustva od prošle godine, kada smo željeli ostvariti ravnopravan udio muških i ženskih sudionika u našim utrkama su bila iznimno dobra te smo postigli gotovo jednak omjer muških i ženskih trkača. Ponosni smo da se u prvih 12 sati prijava na utrke prijavilo 614 trkača i trkačica!

Ove godine unosimo brojne novosti u sami program utrka i maratonskog vikenda sa ciljem povećanja trkača iz zemlje i inozemstva te pozicioniranja našeg glavnog grada i najvećeg maratona na kartu trkačih turističkih destinacija. 

Našim sudionicima smo osigurali brojne novitete:

  • Utrka građana na 5 km se mijenja u Garmin 10 km utrku sa startom 13. listopada 2019. u 9 sati. Utrke 10 km su sve popularnije među trkačom populacijom jer predstavljaju veći izazov i za početnike te uz ravnu trasu Zagrebačkog maratona nudi mogućnost ostvarenja osobnih rekorda.
  • Velika novost je i maratonska štafeta sa 4 dionice (14 km, 7 km, 14 km, 7 km) i to u kategorijama muška, ženska i mješovita (2 M I 2 Ž) štafeta. 
  • Utrke maratona, polumaratona i štafeta startaju 13. listopada 2019. u 10 sati sa Trga bana Josipa Jelačića
  • Humanitarna akcija Ove godine pripremili smo posebnu humanitarnu akciju pod nazivom “Pusti baterije, napuni pluća” gdje članove Udruge INSPIRO želimo aktivno i konkretno podržati kroz utrke Zagrebačkog maratona i pozvati sve naše nove i stare trkače da se priključe ovoj velikoj humanitarnoj akciji. Želja nam je aktivirati sve sudionike utrka Zagrebačkog maratona da nam pomognu i kroz plemenitu gestu omoguće stručan i kvalitetan rad na pripremama i rehabilitaciji osoba sa transplatiranim plućima. Kod prijave utrke po želji svi sudionici imaju mogućnost označiti polje da želit sudjelovati u humanitarnoj akciji te na taj način uz plaćanje startnine platiti dodanih 20 kn koje će se namjenski koristiti za rehabilitaciju i stručni rad sa osobama nakon transplatacije pluća koja će ih osposobiti za normalno kretanje i aktivan život.
  • Uveli  smo novi IT sustav prijava na utrke koji će olakšati svim sudionicima prijave te eventualne samostalne naknadne izmjene te daleko veće mogućnosti uplata startnina koje će olakšati proces prijave hrvatskim i inozemnim sudionicima.
  • Startni paket ove godine biti će još bogatiji! Uz postojeću, sada već tradicionalnu unikatnu finišersku medalju koja će ove godine nositi znak Medvedgrada svi naši sudionici dobiti će kvalitetnu trkaču majicu dugih rukava. Time Zagrebački maraton brine o svojim trkačima i u hladnijim mjesecima.
  • Od travnja pa sve do listopada redovito ćemo organizirati, zajedno sa partnerom Garmin Hrvatska, zajedničke besplatne treninge na raznim lokacijama u Zagrebu kako bi aktivirali sudionike i osigurali brojna zabavna druženja i zajedničke pripreme.
  • Također pripremili smo i bogatiji maratonski vikend koji će posebno razveseliti naše sudionike i sugrađane sa brojnim glazbenim punktovima duž trase utrke te bogatijim sadržajem za vrijeme maratonskog vikenda na Trgu bana Josipa Jelačića.

Veselimo se ovogodišnjem Zagrebačkom maratonu kojeg će obilježiti brojni noviteti te aktivno sudjelovanje i pripreme u narednim mjesecima uoči maratonskog vikenda.

Rapise i sve informacije o utrkama Zagrebačkog maratona možete naći na web stranici:

www.zagreb-marathon.com

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Zagrebacki marathon
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Sport › Spektakularno otvaranje prijava