Tjedan švicarskog obrazovanja

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Kol
2020
06

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Tjedan švicarskog obrazovanja

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
15
 
01.2017

Tjedan švicarskog obrazovanja

od 16. do 20. siječnja u Integralu
Tjedan švicarskog obrazovanjaIntegral edukacijski programi
 

Nezaboravno ljeto na svježem zraku s Alpa za djecu

Od 16. do 20. siječnja 2017. Tjedan švicarskog obrazovanja će se održati u Integralovom uredu u Zagrebu kada će svi zainteresirani moći dobiti informacije o Integralovim švicarskim partnerskim jezičnim centrima za strane jezike, srednjim školama i partnerskim sveučilištima. Svaki radni dan od 9 do 17 sati naše savjetnice će se sastati sa svim zainteresiranim roditeljima i djecom te pružiti sve informacije za naše partnerske obrazovne institucije u Švicarskoj. Svi posjetitelji će moći dobiti personalizirane preporuke prema dobi njihove djece, razini znanja stranog jezika i onoga što iz zanima.

Roditelji djece od 5 do 18 godina će dobiti odgovore na najčešća pitanja koja se postvljaju našim savjetnicama, počevši od onog „Zašto Švicarska?“.

Sa svojih četiri službena jezika, prekrasnom prirodom te činjenicom da je jedna od najsigurnijih zemalja, ova je alpska zemlja najtraženija obrazovna destinacija svjetske elite. A ukoliko se pitati je li ovo mjesto za vaše dijete, najbolje bi bilo da prvo pohađa neki od brojnih jezičnih tečajeva. U današnje vrijeme sve više djeca iskorištavaju ljetne školske praznike kako bi radili neke zabavne i poučne aktivnosti ili sudjelovali na projektima. Upravo zato, dva ili tri tjedna jezičnog tečaja je savršeni način kako bi vaše dijete moglo provesti ovogodišnje ljeto jer će u isto vrijeme upoznati kulturu jedne nove zemlje te steći prijatelje iz cijelog svijeta.

Tijekom Tjedna švicarskog obrazovanja neki od najboljih švicarskih centara za jezične tečajeve će ponuditi svim zainteresiranima 20% popusta na jezične tečajeve koje održavaju tijekom ljeta, a koji kombiniraju poduku iz jezika te različite zabavne i edukativne radionice i aktivnosti, a sve prema onome što zanima polaznike. Među jezičnim centarima koji će nuditi hrvatskim polaznicima ekskluzivni popust tijekom Tjedna švicarskog obrazovanja u Intergralu bit će i TASIS internati sa svojim programima za engleski, francuski, njemački i talijanski.

Engleski jezik i nogomet s juniorskom momčadi nogometnog kluba Milan, razvijanje kulinarskog umijeća te modni tečaj samo si mali dio onoga što se nudi u American School TASIS u Luganu za djecu koja žele više znati o tim poljima.

Jezični zabavni kamp Altitude u resortu Verbier nudi hrvatskim polaznicima mogućnost da tijekom ljetnog tečaja jezika djeca nauče kako kuhati na otvorenom ili upaliti logorsku vatru.

Najbolji fakultet za turistički managment u Švicarskoj – Hotel Institute Montreux, koji je dio grupacije elitnih hotelijerskih fakulteta Swiss Education Group – je za ovu prigodu pripremio dva posebna ljetna tečajeva za djecu od 16 godina i stariju koji žele jednoga dana studirati hotelijerski menadžment. Polaznici će u detalje učiti o svijetu kulinarstva i ugostiteljstva tijekom ovog tečaja te će imati priliku biti dijelom jednog od dva modula – švicarska čokolada i švicarski sir.

Jedna od najstarijih škola u Švicarskoj – Brillantmont u Lausanni – tijekom ovo Tjedna švicarskog obrazovanja ponudit će hrvatskim studentima tečajeve engleskog i francusko za djecu od 10 do 17 godina.

Više informacija o Tjednu švicarskog obrazovanja, sudionicima i kako se dodatno informirati možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.integraledu.hr/swiss-week

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Integral edukacijski programi
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Tjedan švicarskog obrazovanja