Toni Milun

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Kol
2020
09

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Toni Milun

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
06
 
03.2017

Toni Milun

Na Hrvatskoj radioteleviziji godinu dana emitiranja popularne emisije Financijalac
Toni MilunToni milun 01
 

Emisija Financijalac Hrvatske radiotelevizije (HRT) i profesor matematike Toni Milun već godinu dana donose nove informacije iz poslovnoga svijeta i gledatelje uče kako u svakodnevnome životu primijeniti osnove financijske pismenosti. Na prepoznatljiv je, zanimljiv i jedinstven način Toni Milun emisijom Financijalac postao gotovo simbol spasa za sve one koji su možda gubili kompas u mnoštvu računa i obračuna, kredita i nameta ne znajući kako isplivati iz dužničkoga ropstva.

„Teme za emisiju pronalazimo u svakodnevici. Mnogi naši prijatelji i poznanici kane uzeti stambene kredite, kupiti automobil na lising, pokrenuti privatni posao ili jednostavno saznati nešto o investicijskim fondovima. Tad mi istražimo stanje na terenu i prionemo snimanju“, pojašnjava Toni Milun. Reakcije gledatelja su odlične jer se složeni ekonomski pojmovi objašnjavaju na praktičnim primjerima. Jedna je od važnijih stvari običnoga čovjeka danas biti dobro obaviješten, stoga urednica emisije Snježana Samac ističe da je cjelokupna ekipa zadovoljna reakcijama gledatelja i s ponosom priznaje kako je riječ o izvrsnome projektu nastalom u suradnji Hrvatske radiotelevizije i produkcijske tvrtke MDM Vizija.

„Stvar je vrlo jednostavna, svakomu je potrebna uputa kako riješiti problem koji nažalost ne zaobilazi nikoga, a kad se s problemom netko ozbiljno pozabavi i usto još i nudi konkretno rješenje, uspjeh je zajamčen”, ističe urednica Snježana Samac. Iako je riječ o razmjerno kratkoj emisiji, tih je deset minuta mnogima pomoglo u donošenju teških odluka, a ekipu emisije posebno raduje to što gledatelji nude suradnju i zahvaljuju jer kažu da su iz sadržaja emisije nešto naučili.

„Namjeravamo snimiti emisije o štednji, poticajima za samozapošljavanje, kako sigurno kupovati preko interneta, ali i kako zaraditi na internetu, koji paket tekućega računa odabrati, pa i nešto o kreditnim karticama“, najavljuje Toni Milun.

Financijalcu je mjesto upravo na Hrvatskoj radioteleviziji, ponajprije jer informira i obrazuje javnost o rješavanju elementarnih i egzistencijalnih problema, što bi trebao biti i ostati prvi postulat pravoga javnog medijskog servisa“, smatra urednica emisije Snježana Samac i dodaje: „U sadržaju svakoga nastavka, uz pitanja i konkretna rješenja, stoje i etička načela po kojima smo dužni i voljni svoje iskustvo i nasljeđe prenositi drugima kako ne bismo ponavljati iste pogreške koje su poneki od nas prošli bez vodiča.

Kad pronađete recept za televizijskim formatom koji će prepoznati muke običnoga puka i pomoći mu dobrim savjetom, možete biti zadovoljni jer ste ispunili svoju profesionalnu, ljudsku i građansku dužnost.“

Toni Milun nominiran je za ovogodišnju nagradu Večernjakova ruža u kategoriji Novo lice godine, a dobitnik je i Nagrade Akademije Zagrebačke burze za izniman doprinos izobrazbi o tržištu kapitala za 2016. godinu.

Emisija Financijalac emitira se utorkom na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4), a može se pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Urednica je Snježana Samac, suautori i suscenaristi su Anita Cvetnić i Toni Milun, redatelj Damjan Nenadić, montažer Antonio Tatar, a producent Darko Mardešić. Voditelj je Toni Milun, a produkciju za Hrvatsku radioteleviziju ostvaruje tvrtka MDM Vizija.  

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Toni milun 01
  • Zagreb Toni milun 02
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Obavijesti › Toni Milun