U KRAŠ Auditoriumu predstavljeno

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
16:51
Sij
2020
29

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › U KRAŠ Auditoriumu predstavljeno

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
02
 
12.2017

U KRAŠ Auditoriumu predstavljeno

izdanje najstarije hrvatske knjige-planera 'UM 2018 Učinkovit menadžer'
U KRAŠ Auditoriumu predstavljenoUm2018
 

U KRAŠ Auditoriumu u Zagrebu održano je posljednje ovogodišnje predavanje u sklopu programa 'Afterwork sa Srićom' te predstavljanje novoga izdanja najstarije hrvatske knjige-planera 'UM 2018 – Učinkovit menadžer'.

U prvome dijelu događanja, sveučilišni profesor dr. sc. Velimir Srića održao je posljednje ovogodišnje predavanje u sklopu ciklusa predavanja Afterwork sa Srićom na temu Inovacijama do konkurentske prednosti. Predavanje je tematiziralo pitanje inovativnosti u poslovnom svijetu, proces kontinuiranog inoviranja te poboljšanja poslovnih procesa koji omogućuju tvrtkama da u uvjetima žestoke konkurencije opstaju na tržištu. Upravo su inovacije one koje pokreću i mijenjaju svijet, stoga su prisutni na primjerima kompanija kao što su Uber, Airbnb i Facebook mogli dobiti jasniji uvid što znači koristiti kreativnost i kreativne metode razmišljanja pri razvoju konkurentske prednosti.

U drugome dijelu događanja, Goran Tudor, osnivač najstarije poslovne nakladničke kuće u Hrvatskoj M.E.P. d.o.o. predstavio je novo, dvadeset i četvrto izdanje najdugovječnije hrvatske knjige-planera UM 2018 Učinkovit menadžer. Gospodin Tudor tako je dao kratki prikaz posljednjih desetljeća rada te prisutnima vrlo slikovito dočarao kako je tekao razvoj publikacije kroz godine, na koji se način proširivao suradnički tim te naposljetku, koji su to presuđujući faktori koji odlučuju hoće li inovativni projekt ovakvoga tipa biti uspješan ili ne.

Više od 14.000 čitatelja kroz 24 godine

Učinkoviti menadžer je knjiga-godišnjak koja kontinurano izlazi već dvadeset i četiri godine, a povjerenje mu je pružila publika od više od 14.000 čitatelja. Riječ je o jedinstvenoj knjizi-godišnjaku u čijem stvaranju redovito sudjeluje više od 45 autora i autorica te koja najdosljednije u nas afirmira društvenu odgovornost i univerzalne civilizacijske vrijednosti, te potiče čitatelje na cjeloživotno obrazovanje. Trajno afirmirajući društveno odgovorno poslovanje, UM prepoznaje, ističe i educira javnost o primjerima dobre prakse u poslovanju.

O M.E.P.-u

M.E.P. d.o.o. specijalizirana je tvrtka za izdavanje, distribuciju te prodaju stručne, poslovne i znanstvene literature osnovana 1991., što je čini najstarijom tvrtkom ovoga tipa u Republici Hrvatskoj. U njezinom je sastavu najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi – Hrvatski centar poslovne knjige. Centar u svojoj ponudi ima sve poslovne naslove koji su tiskani na hrvatskom jeziku, iz područja ekonomije, poduzetništva, menadžmenta, financija, prava, marketinga, društveno odgovornog poslovanja, upravljanja projektima, psihologije, osobnog razvoja, komunikacija i odnosa s javnošću te mnogih drugih. Online trgovina tvrtke nalazi se pod imenom www.knjizaraum.hr.

M.E.P.-u je odobren program u okviru natječaja Ministarstva kulture ‘Poduzetništvo u kulturi 2017’ pod nazivom Unaprjeđenje razvojnog, distribucijskog i kulturnog potencijala poduzeća M.E.P. d.o.o. – „Knjiga i posao“. Učinkovit menadžer 2018 dio je navedenoga programa.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Um 1
  • Zagreb Um 2
  • Zagreb Um 3
  • Zagreb Um2018

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › U KRAŠ Auditoriumu predstavljeno