Xerox - šampion u uslugama ispisa

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
13:59
Srp
2020
04

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Tehnologija › Xerox - šampion u uslugama ispisa

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
26
 
08.2015

Xerox - šampion u uslugama ispisa

Vođa čopora: već šestu godinu zaredom Xerox osvaja prvo mjesto u izvješću o stanju na tržištu usluga upravljanja ispisom (MPS) tvrtke Quocirca
Xerox - šampion u uslugama ispisaXser-print
 

Xerox (NYSE: XRX) je zadržao vodeći položaj u području globalnih usluga upravljanja ispisom (MPS) prema podacima posljednjeg izvješća o stanju na tržištu koje je pripremila analitička istraživačka grupacija Quocirca. S prvim mjestom za 2015., Xerox je već šestu uzastopnu godinu lider na tržištu.

Xerox pomaže poduzećima da optimiziraju svoju ispisnu infrastrukturu pomoću MPS-a i pojednostavljuje njihove komunikacijske i poslovne procese u svrhu rasta prihoda, smanjenja troškova i postizanja veće učinkovitosti. Zahvaljujući uslugama upravljanja ispisom tvrtke Xerox, poduzeća mogu povjeriti usluge upravljanja ispisom vanjskim suradnicima i smanjiti troškove za čak do 30%.

U izvješću Quocirce, analizi dobavljača globalnog tržišta za usluge upravljanja ispisom za poduzeća, istaknut je „široki i zreli portfelj MPS-a” i sposobnost tvrtke da neprestano poboljšava usluge koje nudi, a koje obuhvaćaju uredsko ispisivanje, produkcijsko ispisivanje i usluge poslovnih procesa, što potvrđuje stalni status lidera koji tvrtka drži.

„Xerox čvrsto drži svoj položaj na tržištu MPS-a, što je ponovno dokazano činjenicom da je već šestu godinu vođa čopora”, kaže Louella Fernandes, zamjenica direktora Quocirce. „Osim dosljedno jakog portfelja MPS-a, Xeroxova strategija kojom se želi pozicionirati kao poduzeće koje pruža usluge ostaje ključni čimbenik prepoznatljivosti njegove ponude. Primjenom vertikalnog industrijskog pristupa, u što smo se i sami uvjerili, Xeroxovo novo tržišno usmjerenje bit će ključno za daljnji uspjeh u ovom polju. Trenutno je položaj poduzeća takav da može ostvariti još veću prepoznatljivost brenda kako poduzeća u budućnosti budu tražila MPS-e koji se više temelje na poslovanju.”

Izvješće, koje pruža neovisnu ocjenu osam pružatelja usluga, također ukazuje na ključne pokretače MPS-a. Budući da pitanja vezana uz sigurnost po prvi put preuzimaju najveću važnost, tri četvrtine (75%) ispitanih organizacija istaknulo je da je potreba za osiguranjem ispisnih rješenja važan ili vrlo važan element u postupku odlučivanja o MPS-u.

Nadalje, sedam od deset ispitanika (72%) navelo je da već primjenjuju neki oblik bespapirnih postupaka te da su usluge MPS glavni pokretač tog prelaska s papirnatih na digitalna rješenja.

„Učinkovito upravljanje i zaštita podataka, kako u fizičkom, tako i u digitalnom obliku, na razini čitavog poduzeća veliki je pothvat”, kaže Joseph Hanania, viši potpredsjednik globalne poslovne grupacije za outsourcing dokumenata, Xerox. „Najnovija analiza tržišta MSP-a koju je provela Quocirca ukazuje na činjenicu da organizacije počinju shvaćati važnost ovog postupka te potvrđuje našu sposobnost da osiguramo i integriramo dokumente unutar postojećeg okruženja korištenjem Xeroxovih alata za provjeru autentičnosti, praćenje i preuzimanje odgovornosti.

Naša poboljšanja pomažu poduzećima svih veličina da preuzmu kontrolu nad podacima kojima raspolažu te istovremeno rješavaju pitanja kao što su učinkovitost ili sigurnost, zbog čega se poduzeća mogu usredotočiti na najbitnije čimbenike svoga poslovanja.”

Procijenjena vrijednost tržišta upravljanja dokumentima iznosi 100 milijardi dolara i obuhvaća sustave, softver, rješenja i usluge u koje se klijenti Xeroxa pouzdaju već godinama u smislu poslovanja i smanjenja troškova.

O tvrtki Xerox

Xerox je globalna tvrtka koja nudi rješenja za poslovanje, tehnologiju i upravljanje dokumentima te koja pomaže organizacijama da preobraze način na koji upravljaju poslovanjem i informacijama. Sjedište tvrtke je u Norwalku u američkoj saveznoj državi Connecticut; zapošljavamo više od 130 000 osoba i poslujemo u više od 180 zemalja. Nudimo usluge upravljanja poslovnim procesimaopremu za ispis, hardversku i softversku tehnologiju za upravljanje informacijama -- od podataka do dokumenata. Saznajte više na www.xerox.com.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Xser-print
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Tehnologija › Xerox - šampion u uslugama ispisa