ZOO VILI: Iz ljubavi prema životinjama pokrenuli uspješnu obiteljsku…

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Srp
2019
21

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › ZOO VILI: Iz ljubavi prema životinjama pokrenuli uspješnu obiteljsku…

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
12
 
11.2013

ZOO VILI: Iz ljubavi prema životinjama pokrenuli uspješnu obiteljsku…

Da biste uspjeli u nečemu uistinu je preduvjet voljeti to što radite!
ZOO VILI: Iz ljubavi prema životinjama pokrenuli uspješnu obiteljsku tvrtkuZo19vil
 

Poznati lanac trgovina za kućne ljubimce ZOO VILI čije se trgovine mogu naći u Samoboru, Zagrebu,Karlovcu i Jastrebarskom, ovog mjeseca slavi 19. godina postojanja. Ovu obiteljsku tvrtku posvećenu ljubimcima, davne 1994. godine iz ljubavi prema životinjama pokrenuli su supružnici Krešo i Renata Telebar. „Ideja o pokretanju trgovine za kućne ljubimce javila se zahvaljujući našem prvom ljubimcu, mješancu Viliju kojeg smo još 1991. godine udomili i po kojem naše trgovine danas i nose ime. Kako smo i Krešo i ja ljubitelji životinja, željeli smo omogućiti svim vlasnicima kućnih ljubimaca u našem rodnom gradu Samoboru mjesto gdje će pronaći sve što im je potrebno za njihove ljubimce“, objašnjava Renata Telebar.
Početak je kao i za svakog poduzetnika bio težak, a prvih nekoliko godina supružnici su u svojoj samoborskoj trgovini radili sami. Do danas su uspješnim poslovanjem proširili posao i  zahvaljujući trudu i kvaliteti ponude imaju trgovine u Karlovcu, Jastrebarskom, Samoboru i Zagrebu  te zapošljavaju 26 djelatnika.

Njihova tvrtka poznata je u Hrvatskoj i kao vodeća u ponudi akvaristike, što također nije slučajno jer i sam Krešo strastveni je akvarist, pa je i svim drugim velikim zaljubljenicima u vodeni svijet želio omogućio najkvalitetniju ponudu na tržištu. „Da biste uspjeli u nečemu uistinu je preduvjet voljeti to što radite. Renata i ja zaljubljenici smo u svoj posao i zato smo uspjeli od gotovo nule pokrenuti uspješnu obiteljsku tvrtku. Nije nam bilo lako te 1994. kada smo kretali, a  nije niti danas, jer ako odlučite biti poduzetnik, pred vama su svakodnevni novi izazovi i problemi. Vrlo je bitno imati kvalitetne, stručne  i zadovoljne djelatnike tako da se uz zajednički trud i ljubav prema poslu svi poslovni problemi mogu i lakše prevladati.“, objašnjava Krešo Telebar. "Ponekad nismo ni svjesni koliko nam naši kućni ljubimci pomažu, osobito u teškim vremenima i koliko oplemenjuju naš život. Ponosni smo da eto već 19 godina svojim radom uspješno pomažemo u kvaliteti života kućnih ljubimaca i da im njihovi vlasnici mogu uzvratiti primljeno."

Ovu 19. godišnjicu rada, Zoo Vilijevci će proslaviti i s velikom rođendanskom akcijom u svim svojim trgovinama. Rođendanska im je želja, nastaviti kvalitetnim radom i ponudom, kućnim ljubimcima omogućiti najbolje proizvode na tržištu i dalje razvijati posao koji  vole, a nadaju se da će ovaj obiteljski posao nastaviti i njihova dva sina.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Zo19vil
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Hrvatska › Gospodarstvo › ZOO VILI: Iz ljubavi prema životinjama pokrenuli uspješnu obiteljsku tvrtku