ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
23:59
Kol
2018
20

Zagreb › Kalendar › Događanja u Zagrebu › ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…

Zagreb DICK Kuhinjski noževi
Zagreb Čitajte Pelikana
ELGRAD webshop
 
 
Zagreb - Najava događaja
Zagreb - Protekli događaji
Povezani događaji
Zadnje vijesti
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
13
 
06.2018

ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…

renomirana regionalna ekspertica za antistresne treninge i life, health & business coacherica
 
ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u Zagrebu

Dragana Jovanović, renomirana regionalna ekspertica za antistresne treninge i life, health & business coacherica gostovat će uskoro u Zagrebu,  gdje će održati dvodnevni intenziv seminar ZEN In Business, za vikend, 23. i 24. lipnja i u drugom terminu, 30. lipnja i 1. srpnja, u prostoru Impact Huba Zagreb. Ukoliko ste u stresu, multi-taskingu, imate problema s work-life ravnotežom, nemate energije da pratite ritam života kojim živite, ukoliko ne nalazite vrijeme da se posvetite sebi – ovo je pravi seminar za vas!

„Uspjeh znači biti uspješna u svakom danu, u karijeri, ali podjednako i na privatnom planu! U moj novi program ZEN In Business utkala sam trideset godina iskustva u yogi, NLP-u  i tehnikama osobnog razvoja i koncipirala ga kao inovativni program za poslovne ljudi, s kratkim, praktičnim i lako primjenjivim alatima za poslovni i osobni dnevni recharge i reset. Seminar ZEN In Business posebno je krojen za  multitaskere i nudi im dozu antistresnih vježbi i praktičnih tehnika koje pomažu pri upravljanju stresom u užurbanoj svakodnevici i osposobit će vas da živite punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović. Program ZEN In Business već su prepoznale brojne tvrtke  i korporacije u Srbiji, Hrvatskoj i Bisni i Hercegovini, među kojima su Generali grupa, Fondacija Novaka Đokovića, Direct media, Atlantic grupa i mnoge druge.

Strastvena u svojoj misiji da motivira poslovne ljude da započnu voditi zdrave, ispunjene i smislene živote uz naglasak na work-life ravnotežu, Beograđanka Dragana Jovanović je na našim prostorima još prije 20 godina započela s pionirskim pothvatom uvođenja treninga yoge i raznovrsnih tehnika osobnog razvoja za ciljnu grupu poslovnjaka. Tijekom posljednjih godina, odkako je razvila autorske Body& Soul programe, u koje je integrirala  više tehnika poput yoge, NLP tehnika, coachinga i  energetskih tehnika, kroz seminare Dragane Jovanović prošao je veliki broj polaznika i klijenta koji nastavljaju slijediti i primjenjivati  brojne antistresne vještine iz njenih autorskih programa. Bilo da se radi o treninzima za upravljanje stresom s kojima je među prvima počela ulaziti  u velike korporacije i držati svoju Office Yogu u stolici, s vježbama iz yoga terapije za kičmu i vrat, ili o specijaliziranim seminarima za energizaciju, recharge seminarima, team-buildinzima i sl. Zbog velikog doprinosa u segmentu razvoja programa stres-managementa za poslovni sektor, ovu karizmatičnu Beograđanku s pravom nazivaju guruom poslovnjaka. Dragana Jovanović je, naime, na vrhuncu svoje pravničke karijere, napustila siguran posao u državnoj upravi i posvetila se intenzivnim edukacijama i tehnikama osobnog razvoja. Kao i na samim počecima svoje „druge“ karijere, i danas čvrsto zastupa stav da su  osobni razvoj i briga o sebi osnova svakog uspjeha! U međuvremenu smo iz pera Dragana Jovanović dobili i dva bestselera – „Sreća je u nama“ i „Uspjeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj“ kao i novi  "ZEN In Business coaching program" priručnik, koji je dopuna seminarima obuhvaćenima ZEN In Business programom.

Cijena seminara je 195,00 eur, a s obzirom da se seminar provodi kao intenziv seminar, u maloj grupi s ograničenim brojem učesnika/ca, prijave se zaprimaju do 15.6. na e mail: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com. Također, sva pitanja i upite za deteljan program možete uputiti na istaknuti e mail. U cijenu seminara uključen je i popratni online seminar s alatima i vježbama, te priručnik "ZEN In Bussiness coaching program".

Seminar je prvenstveno namijenjen poslovnim ljudima, managerskim kadrovima i poduzetnicima/cama.

Seminar se održava u prostoru Impact Hub Zagreb, Vlaška 70 E

Informacije o radu Dragane Jovanović dostupne su na:

www.draganajovanovic-bodysoul.com

O događaju:

Od: 13.06.2018
Do: 13.06.2018

Dana: 0
Sati: 0
Minuta: 0
Zagreb 1
Zagreb 2
Zagreb 3
Zagreb 4
Zagreb 5
Zagreb 6
Zagreb 7
Zagreb 8
Zagreb 9.1
Zagreb 9.2
Zagreb 9.3
Zagreb 9.4
Zagreb 9.7
Zagreb 9.8
Zagreb 9.9
Zagreb 9.11
Zagreb 9.22
Zagreb 9.33
Zagreb 9.55
Zagreb 9.66
Zagreb 9.77
Zagreb 9.88
Zagreb 9.99
Zagreb 9.222
Zagreb 9.333
Zagreb 9.444
Zagreb 9.666
Zagreb 9.777
Zagreb 9.888
Zagreb 9.999
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Kalendar › Događanja u Zagrebu › ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u…