Najam apartmana u Trogiru

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Kol
2020
06

Zagreb › Nekretnine › Apartmani › Najam apartmana u Trogiru

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Apartman Bungalo
Apartman Comfort
Apartman Sweet
Apartman Family
Apartman Panoramic
Apartman Valentino

Najam apartmana u Trogiru

Ljetovanje u Trogiru, Seget Vranjica - Apartmani Nena je obiteljski posao u kojem je zaposlena cijela obitelj Bajić koja će Vas srdačno ugostiti. Ljetovanje u našim apartmanima u Seget Vranjici idealan su spoj mirnog odmora u malom turističkom, dalmatinskom mjestu uz mogućnost zabave, ugodnih večera i razgledavanja puno živahnijeg Trogira. Upravo zato u naše apartmane dolaze vrlo mladi gosti, željni zabave koju pronalaze u Trogiru kao i bračni parovi s djecom koji žele odmor u obiteljskom krugu u mirnom, dalmatinskom mjestu u Hrvatskoj.
 

Villa Nena - Seget Vranjica

Villa Nena nalazi se u malom turističkom mjestu Seget Vranjica, koje je smješteno na poluotoku udaljenom oko 4 km od Trogira. U Villi se nalazi 6 apartmana koji su udaljeni 80 m od mora. Svi apartmani imaju balkon ili terasu s pogledom na more. Opremljeni su tako da Vam omogućuju komfor koji imate u vlastitom domu uz blagodati i svu ljepotu mediterana i naše prelijepe Dalmatinske obale.

Prekrasno more, šljunčane i stjenovite plaže, milovanje toplog i ugodnog sunca razlozi su zbog kojih će Vam Dalmacija ostati u lijepoj uspomeni. Osim ljepote naše Dalmacije, biserno plavog i čistog mora, otočića koji izviruju na horizontu i mirisa borovine ovdje ćete susresti ljubazne domaćine i toplu kućnu atmosferu. Obilje jadranske ribe i ukusne prirodno uzgojene hrane dopunit će Vaš ugodan boravak u našim apartmanima.

Apartmani

Svaki od naših apartmana je klimatiziran i ima TV prijemnik sa satelitskim programom. Kod odabira satelitskih programa posebno smo vodili brigu kako bi naši gosti iz cijele Europe imali mogućnost gledanja vlastitog programa (Sat, RAI Uno, Duna, Euro sport itd.). Uz komfor koji pruža svaki apartman postoje i zajedničke prostorije i vrt koji mogu koristiti svi naši gosti u apatmanima.

Na raspolaganju im je vanjski roštilj gdje si gosti mogu pripremiti jelo na grilu, zatim postoji jedna konoba s kominom, stolom, gdje se gosti mogu zajedno družiti i u kasnijim satima, koja je malo izdvojena od kuće kako gosti ne bi smetali ostalim gostima u kući.
Svaki apartman ima caffe aparat, zatim dodatne kućanske aparate kao mikser, rezalice za suhomesnate proizvode, koji se nalaze u zajedničkim prostorijama. Veći apartmani kao Bungalo i Comfort imaju i stroj za pranje posuđa.

Na balkonima i terasama nalaze se tende ili suncobrani koji Vas zaštićuju od sunca kada se odmarate na sjedećim garniturama ili ležaljkama.
Na našim stranicama možete pogledati galeriju slika i tlocrte naših apartmana.

Možete izabrati između ovih apartmana:

  • Apartman Bungalo
  • Apartman Comfort
  • Apartman Sweet 
  • Apartman Family
  • Apartman Panoramic
  • Apartman Valentino

 

Na našim stranicama možete pogledati galeriju slika svakog apartmana, te njihov tloct.

Komunalije

Gradski plin
Gradski vodovod
Gradska kanalizacija
Telefon
Klima

 

Dozvole

Vlasnički list
Građevinska dozvola
Uporabna dozvola

 

Detaljna karta nekretnine
 
Cijena: na upit
Kontakt
Ime/Naziv:Goran Bajić
Ulica:Ulica Kralja Zvonimira 16
Pošta,mjesto:      Seget Vranjica
Telefon:+385 (0)1 4818 163
Telefaks:-
E-mail:apart.nena@gmail.com
Internet:http://www.apartmani-nena.info
 
Goran Bajić
Poveznice / Podkategorije
 

Zagreb › Nekretnine › Apartmani › Najam apartmana u Trogiru