KREIRAM

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2018
17

Zagreb › Oglasnik › Ostalo › KREIRAM

Zagreb DICK Kuhinjski noževi
Zagreb Čitajte Pelikana
DOMOPARK čuvar parkinga
 
 
 
KREIRAM, upute za pripremu, Zagreb, mojzagreb.info
 
KONTAKT PODACI
Telefon+385.91.28.55.550
Emailcoaching@kreiram.hr
AdresaSavska cesta 79B

KREIRAM

Firma KREIRAM nastala je sa svrhom pomoći onima koji su u ovom trenutku svog životnog puta zaglibili u prostoru, vremenu, odnosima, (ne)zdravlju, emocijama, brigama…., i nemaju problem s time da traže savjet.

Učenjem o sebi i mijenjajući ono što u našem životu za nas ne funkcionira, direktno utječemo na naše sveobuhvatno zdravlje. To je ujedno i jedini način potpunog i trajnog ozdravljenja i na fizičkom nivou.

Dok ne steknemo znanje i mudrost održavanja svog zdravlja i življenja u balansu, sasvim je u redu posegnuti za bilo kojim oblikom medicinske pomoći, ali pri tome budite svjesni da se odgovornost za zdravlje, kao i sposobnost izlječenja, nalazi u svakome od nas. To drugim riječima znači da nas ne ozdravljuju doktori, tablete, čajevi, iglice, suplementi prehrani, bioenergetičari, kuglice, uređaji i slično. Sve to je izuzetno korisno, ali samo kao privremena pomoć, poput štake koju koristimo kada ‘nehotice’ iskrenemo nogu, ili poput hodalice koju kao djeca trebamo dok ne naučimo hodati.

U današnje vrijeme na raspolaganju su brojne metode i tehnike utjecaja na zdravlje. Svaka od njih bolja je od nijedne. Isprobavajte i naći ćete onu, ili više njih, koja za vas ima najviše smisla. Zdravlje nije luksuz koji je dan slučajnošću - na zdravlju treba aktivno raditi i podrazumijeva proces učenja i promjene. Potražite pomoć od osobe koja u vama budi osjećaj povjerenja i pozitivne vibracije. Po mogućnosti nekoga tko je prošao sličnu transformaciju na vlastitoj koži.

I ne zaboravite, život nam šalje učitelje na onom nivou na kojem smo spremni primiti nešto novo. Kada naučimo lekciju, život se pobrine da nam pošalje nove učitelje.

U firmi KREIRAM, uz razumijevanje i podršku na Vašem putu unapređenja životnih navika i osobnog zdravlja, pružamo: SCIO Biofeedback, Health Coaching, Energetsko disanje, Access Bars, PSYCH-K, te individualne savjete o prehrani.

Više o svemu pročitajte na:
www.kreiram.hr

Cijena: 0
 
  • Zagreb Kreiram
Zagreb Fantastic (1)
Zagreb Fantastic (2)
Zagreb Fantastic (3)
Zagreb Fantastic (4)
Zagreb Fantastic (6)
Zagreb Fantastic (7)
Zagreb Fantastic (8)
Zagreb Fantastic (9)
Zagreb Fantastic (11)
Zagreb Fantastic (12)
Zagreb Fantastic (13)
Zagreb Fantastic (14)
Zagreb Fantastic (16)
Zagreb Fantastic (17)
Zagreb Fantastic (18)
Zagreb Fantastic (19)
Zagreb Fantastic (21)
Zagreb Fantastic (22)
Zagreb Fantastic (23)
Zagreb Fantastic (24)
Zagreb Fantastic (26)
Zagreb Fantastic (27)
Zagreb Fantastic (28)
Zagreb Fantastic (29)
Zagreb Fantastic (31)
Zagreb Fantastic (32)
Zagreb Fantastic (33)
Zagreb Fantastic (34)
Zagreb Fantastic (36)
Zagreb Fantastic (37)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Oglasnik › Ostalo › KREIRAM