Laika studio

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Srp
2020
03

Zagreb › Oglasnik › Ostale usluge › Laika studio

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Laika studio, upute za pripremu, Zagreb, mojzagreb.info
 
KONTAKT PODACI
TelefonTel. 095 5357 380, fax: 01 3666 618
Emailinfo@izrada-weba.com
AdresaVoltino 22, 10000 Zagreb

Laika studio

Laika studio je tvrtka koja posluje pod sloganom Sve za Vaš web. Osnovne djelatnosti su:

Izrada web stranica
Dorada web stranica
Internet marketing

Izrada i dizajn web stranica - od najjednostavnijih, prema već “gotovim predlošcima”, do najsloženijih - namijenjenih online prodaji. Ako još nemate svoj web, vrijeme je da ga napravite: svjetska predviđanja su do 2030. da se 50% trgovine odvija online, a internet predviđanja nikada do sada nisu pogriješila!

Naša izrada weba uključuje i onpage optimizaciju, odnosno prilagodbu za tražilice (Google), a dobit ćete i marketinške konzultacije: kako ne ponavljati tuđe greške.
Pomoći ćemo vam oko izbora domene i hosting servera - tako da je najbolje da se javite prije nego išta počinjete!

Dorada web stranica - gotov web se, u pravilu, uvijek nadograđuje. Najčešće se prvo radi optimizacija za tražilice (jer je uvjerljiva većina hrvatskih sajtova nema!), ugrađuju kodovi za praćenje posjetitelja, po potrebi mijenjaju slike ili tekstovi, dodaju stranice, Google karte, eventualno AdSense oglasi (ako želite dodatnu zaradu) itd.

Internet marketing je dio bez kojeg sve maloprije navedeno nema nikakvog smisla. Konkurencija je u većini područja velika, a nijedna web stranica nije “slučajno” na vrhu Googlea i ostalih tražilica. Naravno, tu su i drugi načini oglašavanja: AdWords, Facebook, PR tekstovi, banneri, reklamni mailovi (newsletter)... Na marketingu treba raditi gotovo svakodnevno i savjet je da radije manji dio novca potrošite na izradu sajta, a puno veći dio na marketing: kad se uloženo počne vraćati većina web stranica se može nadograditi, a bez kvalitetnog marketinga nema posla!

Više na stranici:
www.izrada-weba.com

Cijena:
 
  • Zagreb Izrada weba laika

Zagreb › Oglasnik › Ostale usluge › Laika studio