↵ Povratak na prethodnu stranicu
 
KREIRAM, upute za pripremu, Zagreb, mojzagreb.info
 
OIB93248456482
Telefon+385.91.28.55.550
Emailcoaching@kreiram.hr
AdresaSavska cesta 79B

KREIRAM

Firma KREIRAM nastala je sa svrhom pomoći onima koji su u ovom trenutku svog životnog puta zaglibili u prostoru, vremenu, odnosima, (ne)zdravlju, emocijama, brigama…., i nemaju problem s time da traže savjet.

Učenjem o sebi i mijenjajući ono što u našem životu za nas ne funkcionira, direktno utječemo na naše sveobuhvatno zdravlje. To je ujedno i jedini način potpunog i trajnog ozdravljenja i na fizičkom nivou.

Dok ne steknemo znanje i mudrost održavanja svog zdravlja i življenja u balansu, sasvim je u redu posegnuti za bilo kojim oblikom medicinske pomoći, ali pri tome budite svjesni da se odgovornost za zdravlje, kao i sposobnost izlječenja, nalazi u svakome od nas. To drugim riječima znači da nas ne ozdravljuju doktori, tablete, čajevi, iglice, suplementi prehrani, bioenergetičari, kuglice, uređaji i slično. Sve to je izuzetno korisno, ali samo kao privremena pomoć, poput štake koju koristimo kada ‘nehotice’ iskrenemo nogu, ili poput hodalice koju kao djeca trebamo dok ne naučimo hodati.

U današnje vrijeme na raspolaganju su brojne metode i tehnike utjecaja na zdravlje. Svaka od njih bolja je od nijedne. Isprobavajte i naći ćete onu, ili više njih, koja za vas ima najviše smisla. Zdravlje nije luksuz koji je dan slučajnošću - na zdravlju treba aktivno raditi i podrazumijeva proces učenja i promjene. Potražite pomoć od osobe koja u vama budi osjećaj povjerenja i pozitivne vibracije. Po mogućnosti nekoga tko je prošao sličnu transformaciju na vlastitoj koži.

I ne zaboravite, život nam šalje učitelje na onom nivou na kojem smo spremni primiti nešto novo. Kada naučimo lekciju, život se pobrine da nam pošalje nove učitelje.

U firmi KREIRAM, uz razumijevanje i podršku na Vašem putu unapređenja životnih navika i osobnog zdravlja, pružamo: SCIO Biofeedback, Health Coaching, Energetsko disanje, Access Bars, PSYCH-K, te individualne savjete o prehrani.

Više o svemu pročitajte na:
www.kreiram.hr

Cijena: 0