Apartmani Trogir

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Ruj
2020
28

Zagreb › Putovanja › Hrvatska - Južna Dalmacija › Apartmani Trogir

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Apartmani Nena - Izvana
Seget Vranjica - Plaža
Plaža u Seget Vranjici
Apartmani Trogir - Recepcija
Apartmani Nena - velika vanjska terasa
Javna plaža - Seget Vranjica, Trogir
Vila Nena - Vanjski izgled kuće
President dnevni boravak - Apartmani Nena
Blagovaonica - Apartman Comfort
Terasa - Apartman Bungalo

Apartmani Trogir

Ljetovanje u Trogiru, Seget Vranjica - Apartmani Nena je obiteljski posao u kojem je zaposlena cijela obitelj Bajić koja će Vas srdačno ugostiti. Ljetovanje u našim apartmanima u Seget Vranjici idealan su spoj mirnog odmora u malom turističkom, dalmatinskom mjestu uz mogućnost zabave, ugodnih večera i razgledavanja puno živahnijeg Trogira. Upravo zato u naše apartmane dolaze vrlo mladi gosti, željni zabave koju pronalaze u Trogiru kao i bračni parovi s djecom koji žele odmor u obiteljskom krugu u mirnom, dalmatinskom mjestu u Hrvatskoj.
 

Villa Nena - Seget Vranjica

Villa Nena nalazi se u malom turističkom mjestu Seget Vranjica, koje je smješteno na poluotoku udaljenom oko 4 km od Trogira. U Villi se nalazi 6 apartmana koji su udaljeni 80 m od mora. Svi apartmani imaju balkon ili terasu s pogledom na more. Opremljeni su tako da Vam omogućuju komfor koji imate u vlastitom domu uz blagodati i svu ljepotu mediterana i naše prelijepe Dalmatinske obale.

Prekrasno more, šljunčane i stjenovite plaže, milovanje toplog i ugodnog sunca razlozi su zbog kojih će Vam Dalmacija ostati u lijepoj uspomeni. Osim ljepote naše Dalmacije, biserno plavog i čistog mora, otočića koji izviruju na horizontu i mirisa borovine ovdje ćete susresti ljubazne domaćine i toplu kućnu atmosferu. Obilje jadranske ribe i ukusne prirodno uzgojene hrane dopunit će Vaš ugodan boravak u našim apartmanima..

Apartmani Trogir - Iznajmljivanje apartmana

Svaki od naših apatrtmana je klimatiziran i ima TV prijemnik sa satelitskim programom. Kod odabira satelitskih programa posebno smo vodili brigu kako bi naši gosti iz cijele Europe imali mogućnost gledanja vlastitog programa (Sat, RAI Uno, Duna, Euro sport itd.). Iz svakog apartmana može se pristupiti internetu, bežičnom vezom (wireless). Uz komfor koji pruža svaki apartman postoje i zajedničke prostorije i vrt koji mogu koristiti svi naši gosti u apartmanima.

Na raspolaganju našim gostima je i vanjski roštilj gdje si gosti mogu pripremiti jelo na grilu. U svakom apartmanu možete vidjeti raspored prostorija, kako je pojedinačno opisano. Apartmani imaju uz štednjak i pećnicu osim Ap 6 (Valentino), koji ima štednjak bez pećnice u sklopu mini kuhinje. Svi apartmani imaju mikrovalnu pećnicu i caffe aparat uz standardnu opremu kuhinje, a Ap.1 (Bungalov), Ap.2 (Comfort) i Ap.3 (Sweet) imaju i perilicu suđa..

Apartmani

Apartman Bungalo - sastoji se od 2 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s tuš kabinom i WC-om. Apartman se nalazi u odvojenom dijelu uz Villu Nena (kao samostojeća-izdvojena vikendica), smješten je u prizemlju i ima terasu od 30 m2 (s pogledom na more) i vrt sa cvijetnjakom oko 30 m2, koji izdvojeno mogu koristiti samo gosti ovog apartmana i garaža.

Apartman Comfort  - sastoji se od 2 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s tuš kabinom, WC-om i bideom. Terase od 10 m2 na koju se izlazi iz blagovaonice, balkona od 9 m2 na koji se izlazi iz spavaćih soba koje su orjentirane prema moru. Iz kuhinje s blagovaonicom izlazi se na terasu od 10 m2 s koje s bočne strane postoji pogled na more.

Apartman Sweet - sastoji se od 2 spavaće sobe, blagovaonice s kuhinjom, kupaonice s tuš kabinom i WC-om, terasom od 10 m2 koja ima pogled na more. Ovaj apartman je vrlo funkcionalno projektiran i namijenjen je za jedan bračni par s dvoje djece ili dva bračna para bez djece.

Apartman Family - sastoji se od 2 odvojene spavaće sobe, kuhinje, kupaonice s WC-om i tuš kabinom, terase od 12 m2 s pogledom na more. Apartman je namijenjen za bračni par s jednim ili dvoje djece. Bračni par ima zasebnu sobu, a djeca mogu spavati na bračnom krevetu koji se nalazi u sobi koja je odvojena od malene kuhinje, iz koje se ulazi u kupaonicu.

Apartman Panoramic - sastoji se od 2 odvojene spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s tuš kabinom i WC-om i balkonom od 7 m2 s panoramskim pogledom na more.

Apartman Valentino - sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice s tuš kabinom i WC-om i mini kuhinjom koja se sastoji od kuhala s dvije električne ploče, bez pećnice, hladnjakom i sudoperom.

Detaljna karta putovanja
 
Cijena: Cjenik
Kontakt
Ime/Naziv:Apartmani Nena
Ulica:Ulica Kralja Zvonimira 18
Pošta,mjesto:      Seget Vranjica, Trogir
Telefon:+385 (0)1 4818 163, +385 (0)21 894 231
Telefaks:+385 (0)1 4818 163
E-mail:apart.nena@gmail.com
Internet:www.apartmani-nena.info
 
Apartmani Nena
Poveznice / Podkategorije
 

Zagreb › Putovanja › Hrvatska - Južna Dalmacija › Apartmani Trogir