↵ Povratak na prethodnu stranicu
 
Mortadela s grisinima i svježim sirom, upute za pripremu, Zagreb, mojzagreb.info
Sastojci:  
15 dag PIK Mortadele 1 pakiranje grisina 200 g svježeg sira sa začinima (vlasac, bosiljak, majčina dušica, metvica ili drugi začini po želji) par stabljika vlasca
Vrijeme pripreme:
Broj osoba: 2

Mortadela s grisinima i svježim sirom

Ljeto je doba godine kada većinu vremena provodimo na otvorenom i što dalje od kuhinje. S porastom temperatura, naše tijelo traži laganiju prehranu bogatu hranjivim i kvalitetnim namirnicama. Upravo zato, PIK Mortadela, vrhunska mesna delicija prepoznatljivog okusa i teksture, idealna je za pripremu laganih i jednostavnih jela.
Kako pripremiti
1

Sitno nasjeckani vlasac, bosiljak, majčinu dušicu, metvicu ili druge začine po želji promiješajte u posudici sa svježim sirom. Zatim dodajte par kapi maslinovog ulja i sve zajedno promiješajte dok se ne sjedini u finu kremastu masu. Na šnitu mortadele stavite sir sa začinima i grisine te sve zajedno zamotajte i učvrstite vlascem.

Napomena:
Napomena
Primamljiv okus PIK Mortadele, pripremljene prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi oduševit će sve ljubitelje profinjenih aroma. Osim klasične mortadele, dostupne su i PIK Mortadela sa zelenim te crnim maslinama, koje se mogu rezati na šnite ili kockice. PIK Mortadele uvijek su dobro prihvaćen gost ukusnih sendviča, osvježavajućih salata i bogatih hladnih plata, a uz to ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten, ni soju.
zoo_visitor_guest Recept napisao/la:
zoo_visitor_guest