Antropoti Vip Club

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Pro
2019
09

Zagreb › Savjeti › Antropoti Vip Club

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
28
 
10.2015

Antropoti Vip Club

Sve potrebne usluge na jednom mjestu!
 
Antropoti Vip Club

Planirate vjenčanje i treba vam organizacija vjenčanja, cvjetni dizajn, fotografiranje i snimanje vjenčanja, a možda i prijevoz na dan vjenčanja?
Putujete u Hrvatsku poslovno ili radi zabave, od trenutka kada ste stigli u zračnu luku možete imati limuzinu, kombi ili autobus na čekanju, možda bi željeli organizaciju djevojačke i momačke večeri, organizaciju smještaja, degustacije posebnih hrvatskih vina, najma luksuznih jahti i apartmana, vila ili možda vam treba dogovoriti turističkog pratitelja i vodiča za obilazak grada Zagreba, Plitvičkih jezera i raznih izleta tijekom vremena vašeg boravka.

Želite započeti novu karijeru, naučiti nove vještine, nadograditi ili obnoviti svoje znanje u domeni organizacije vjenčanja i evenata, mode i ljepote?
Mi smo mladi i kreativan tim profesionalaca koji prate trendove, obožavaju organizaciju vjenčanja, evenata i putovanja, modu i ljepotu, arhitekturu i dizajn, hrvatsku prirodnu ljepotu i povijesni baštinu sa sjedištem u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu.
Imamo višegodišnje iskustvo i koristimo trenutno najbolja vozila, plovila, nekretnine i raznu opremu na tržištu da bi vaše želje i potrebe bile ostvarene na najbolji i najkvalitetniji način.

Antropoti Vip Club  nudi najvišu razinu organizacije personaliziranih vjenčanja i evenata, putovanja, prijevoza, poslovnih usluga, zabavnih usluga, ugostiteljstva, obrazovanja, mode i ljepote, kućnog upravljanja i nekretnina.
Imamo kompletan asortiman Concierge poslovnih usluga; lansiranje proizvoda, korporativni ručkovi / večere ili samo jednostavno prevođenje, biti će nam drago pomoći.

Sve što vam je potrebno za dolazak ili tijekom vašeg boravka ovdje u Hrvatskoj, udaljeno je samo jednim pozivom – za svaki zahtjev,
24 sata dnevno, 7 dana u tjednu…za vaš savršeni boravak u Hrvatskoj u svakom detalju.

 

Pogledajte našu korporativnu mrežnu stranicu i kontaktirajte nas i saznajte sve informacije.

www.antropoti.hr       www.antropoti.com

Najbolje usluge počinju s ljubavlju i Antropoti je pravi odabir za vas!
Vaš Antropoti Vip Club Concierge Tim

 

  • Zagreb Vaš Antropoti Vip Club Concierge Tim
  • Zagreb Vaš Antropoti Vip Club Concierge Tim
  • Zagreb Vaš Antropoti Vip Club Concierge Tim

Zagreb › Savjeti › Antropoti Vip Club